Film i TV

Prvi ubojice se pamte

Aside Banners

Filmska ekranizacija ‘Assassin’s Creeda’ napokon krenula u produkciju, uskoro počinje i snimanje

Piše , Objavljeno

Kada se govori o ekranizacijama popularnih igrica, nikad ne znaš hoće li se one uistinu dogoditi ili će netko u zadnji trenutak odlučiti kako to nije dobra ideja, ali početak produkcije je u svakom slučaju izvrsna vijest!

ac

Moramo priznati kako nismo bili 100% uvjereni da će se ekranizacija Assassin’s Creeda uistinu realizirati, ali sada izgleda kako ne bi trebalo biti nikakve prepreke da se to uistinu i dogodi. New Regency i 20th Century Fox su dali zeleno svjetlo za franšizu koju Ubisoft na velika platna pokušava progurati već godinama, a produkcija je i službeno krenula s radom te se očekuje početak snimanja u idućih mjesec-dva. Nadamo se kako će to biti dovoljno vremena Michaelu Fassbenderu da se ufura u ulogu tihog i ubojitog asasina te da pod režijskom palicom Justina Kurzela stvori jednu od rijetkih uistinu kvalitetnih konverzija.

fassbender

Što se tiče same priče, o njoj se i dalje ne zna gotovo ništa, ali i sam je Fassbender rekao kako će ju pokušati maksimalno približiti onoj iz igrice, u isto vrijeme dodajući i neke svoje ideje i elemente koji bi ju malo osvježili. Film je inače najavljen za 21. prosinca 2016. godine što je iznimno ambiciozno s obzirom da novi Star Wars film u kina dolazi svega tjedan dana ranije. Izgleda kako Ubisoft i njihovi financijeri imaju itekako mnogo povjerenja u ovaj naslov, a već se planira i snimanje novih pet ekranizacija igara ovog studija: Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell i Ghost Recon. Ma nek samo jedan od njih valja, mi sretni!

TAGOVIAssassin's Creed ekranizacija igrica michael fassbender ubisoft ubojica

Komentiraj