Zabava

Johnny je gubitnik

Aside Banners

Forbes objavio listu najpreplaćenijih hollywoodskih glumaca, Johnny Depp očekivano prvi

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je vrijeme velikih hollywoodskih zvijezda za nama, a neka od najvećih imena današnjeg filmskog svijeta su ujedno i najmanje isplativa!

johnny deppČak i prije nego što je Forbes izbacio svoju godišnju listu najpreplaćenijih hollywoodskih glumaca, bilo nam je itekako jasno kako će njenim vrhom vladati jedno ime: Johnny Depp. Ovaj je šarmantni glumac i dalje ogromna zvijezda i svaki ga redatelj i producent želi u svom filmu, ali čovjek jednostavno nije isplativ. I to nikako nije nešto novo! Johnny već godinama muku muči s box-officeom, a njegovi filmovi su redoviti neka od najvećih financijsko-umjetničkih razočaranja godine. Teški flopovi poput Mortdecaia i Lone Rangera, slabašni Transcendence i Dark Shadows, razočaravajući The Rum Diaries… nije čovjeku lako! Na osnovu primanja koja se gledaju u odnosu na prosječnu zaradu tri posljednja filma određenog glumca zaključno s lipnjem 2015. godine, Depp je tako financijašima vratio svega 1,20 dolara za svaki dolar koji je plaćen, što ne da je porazno, nego je apsolutno otužno!

Drugi je na ovoj listi poprilično iznenađujuće jedan od najboljih glumaca današnjice, Denzel Washington, koji vrati 6,50 dolara za svaki uloženi dolar, dok je treći Will Ferrell sa 6,80 vraćenih dolara. Na listi dalje slijede i drugi hollywoodski teškaši, a to su redom Liam Neeson (7,80 dolara), Will Smith (8,60 dolara), Christian Bale (9,20 dolara), Channing Tatum (10,80 dolara) , Brad Pitt (12 dolara), Ben Affleck (12,30 dolara) i Tom Cruise (13,60 dolara).

mila

S druge pak strane imamo listu najisplativijih glumaca, kojom zapravo dominiraju glumice. Prvi je ipak junačina Chris Evans koji na svaki uloženi dolar vrati čak 181,80 dolara, a potpuno ga neobjašnjivo slijedi Mila Kunis s koeficijentom od 87,30. Prvu petorku zaokružuju Scarlett Johannson, Gwyneth Paltrow i Emma Stone, dokazujući još jednom kako je nesrazmjer plaća između muškaraca i žena u Hollywoodu žešći bullshit i kako su zapravo žene te koje su producentima i studijima daleko isplativije. Milu Kunis za predsjednicu!

TAGOVIcelebrity glumac hollywood Johnny Depp preplaćen zarada zvijezde

Komentiraj