Zabava

Aside Banners

Fotoblogeri – najbolje od najboljeg

Skontali su blog, i za nekoliko dana na webu je osvanulo na tisuće �fotoblogera�. Nisu svi dobri, ali ovi jesu!

Piše , Objavljeno

Prvo su provalili digitalce, i za nekoliko dana, po ulicama je klikalo na tisuće novih “fotografa“. Malo kasnije, skontali su blog, i za nekoliko dana na webu je osvanulo na tisuće “fotoblogera“. Nisu svi dobri, ali ovi jesu! Fotoblogeri/ce koji nas oduševljavaju.

Marinshe

Dame imaju prednost, ovaj put ne samo zbog bontona. Marinshe nas je oduševila zadnjim serijama fotografija! Snoviti krajolici, fantastični portreti – curka ima oko i curka zna posao.

Marina Filipović – Marinshe buduće je veliko ime domaće fotografske umjetnosti.

Posjetite njezin fotoblog

Wekster

Nemojte nas krivo shvatiti, ali ovom čovjeku nisu sve na broju. Od Vedrana Marjanovića ne možete očekivati “normalne” fotke (zalaske sunca, mačkice…), ne, od njega možete očekivati jedino da će vas uvesti u svijet svoje poremećene mašte. S nestrpljenjem očekujemo njegov Book od Wierdness.

Posjetite njegov fotoblog

Kruno Debenc

“Stari” maher, Kruno nepogrešimo životno bilježi sve što mu oštro oko zapazi. Fotke niže poput stilskih vježbi, samo što je i više nego očito da je “vježba” nešto što je davno nadišao, a stila, falabogu, ima i za izvoz. Zamjeramo mu što zapostavlja svoju publiku – ‘oćemo fotke!

Posjetite njegov fotoblog

Mejs

Mladi dečec, Vladimir Vince, kroničar je (uglavnom) urbane stvarnosti. Svijet pored koje prolazimo ne opažajući ga, sitnice koje čine grad i život u njemu, to je ono što Mejs izvlači na površinu. Gledani njegovim očima, zamrznuti trenutci svakodnevnice postaju priče.

Posjetite njegov fotoblog

header fotka by Wekster | ove fotoblogere možete pratiti i putem blogariata

TAGOVIblog fotoblog fotografija

Komentiraj