Zabava

Aside Banners

Bondov novi komad: Freida Pinto

Što reći o Friedi Pinto, a da čovjek ne zaboravi što je htio reći. Prije nego nas ćopi instant amnezija recimo tek da radi o novoj 007 curi

Piše , Objavljeno

freida pinto, nešto bi te pito...

freida pinto, nešto bi te pito…

Kako James Bond svake 2, 3 ili 4 godine potrebuje povaliti novi set špijunki, tajnih agentica i zlih pomoćnica svojih neprijatelja, Bondove djevojke su do danas došle u svim zamislivim nacionalnostima, rasama i frizurama. U najnovijem izdanju priče o šarmeru MI6- a, Daniel Craig će se šlatati s Friedom Pinto, curom koja se proslavila ulogom u ‘Milijunašu s ulice’.

Sa svoje 24 godine, Freida će tako uveseliti scenarij Petera Morgana koji 23. Bonda smješta u Afganistan, a režiser Sam Mendes obećava da će film biti najambicioznije ostvarenje serijala. Hoće li se ta ambicija odraziti i na ključnim točkama indijske glumice i u kojim točno figurama, vjerojatno ne zna još ni sam Bond, ali zna da će se pohvatatiti s još jednom protagonisticom – Oliviom Wilde, koja u zemlji talibana glumi UN-ovu službenicu.

Freida slijeće u snimanje novog Bonda nakon što je prošla brzi tečaj kod opsesivnog erotomana čika Woodyja Allena u čijem nanovijem filmu ‘You Will Meet A Tall Dark Stranger’ i glumi. Žena je rasturila sve moguće ‘most beautiful’, ‘best dressed’, ‘most desirable’ liste u protekloj godini. Ništa čudno da je zapela za oko kraljevskom akcijskom vitezu. Da oko….

TAGOVIfreida pinto james bond sam mendes

Komentiraj