Zabava

Banner 300

Frequently Asked Questions About Time Travel

Uvijek raspoloženi za dobru britansku komediju, otkrivamo odgovore na ČPP (Često postavljana pitanja) o putovanju kroz vrijeme.

Piše , Objavljeno


Činjenica 1:
ova komedija je plod koprodukcije HBO-a i BBC-a; Činjenica 2: scenarij je napisao stand-up komičar Jamie Mathieson; Činjenica 3: glavnu žensku ulogu igra Anna Faris zvijezda sva četiri nastavka Mrak filma.

Znate onaj o tri prijatelja, dva geeka i jednom ciniku, koji uđu u bar? Zapravo, nije riječ o vicu, nego o početku radnje ove komedije koju vam od srca preporučujemo. I to ne govorimo tek tako, na osnovi trrjlera i sinopsisa, nego na osnovi informacija iz prve ruke.

Prije nekoliko dana, autor ovog teksta navratio je sa svoja dva prijatelja na pivu u jednu zagrebačku birtiju i nakon par piva, čudne stvari su se počele dešavati. Ne, autor nije skromno odjeven plesao na šanku i pokušao voditi ljubav s barskom stolicom – rekoh da su se ČUDNE stvari počele dešavati. Autor i njegova dva prijatelja upali su u rupu u vremenskom kontinuumu, otputovali par mjeseci u budućnosti i pogledali ovaj film u kinu.

Ne? Ne vjerujete? Oke, barem je onaj dio o par piva bio istinit. Onaj o dva prijatelja također nije.

Česta pitanja o putovanju kroz vrijeme

I kao što ste mogli vidjeti u foršpanu, tri smiješna Britanca:Toby (Marc Wootton), Ray (Chris O’Dowd – The IT Crowd) i Pete (Dean Lennox Kelly) – zaista se uvale u sranje s putovanjem kroz vrijeme, s time da se “portal” nalazi u WC-u, pa ovo o “sranju” treba doslovno shvatiti. U misiji spašavanja svijeta (čitaj:vlastite guzice) tri Britosa suočavaju se s gomilom što moralnih, što praktičnih pitanja vezanih uz putovanje kroz vrijeme, putem nesmiljeno referenciraju na brojna kultna Saj-Faj ostvarenja i dobro zabavljaju publiku.

Film u kino distribuciju kreće krajem mjeseca, a i ne trebamo putovati u budućnost da bi znali kako ćemo masovno pohrliti na 83 minute britanskog humora.

TAGOVIAnna Faris bbc Chris ODowd Dean Lennox Kelly film Frequently Asked Questions About Time Travel hbo komedija Marc Wootton

Komentiraj