Zabava

Daj Fidelu da vozi!

Aside Banners

‘Furious 8’ je prvi američki blockbuster koji se snima na Kubi

Piše , Objavljeno

Donedavno je Kuba bila toliko izolirana da su Ameri ovaj prekrasni otok jedva smjeli i posjetiti, a sada se tamo snima jedan od najvećih hollywoodskih hitova!

furious 5Iako je tragična smrt Paula Walkera poljuljala cijelu ekipu Fast and Furious serijala te fanove diljem svijeta, kotači se moraju nastaviti okretati, a Universal želi zaraditi još brdo love. Naravno da će se ova višemilijarderska franšiza nastaviti snimati, a osmi se nastavak realizira upravo dok mi ovo pišemo i to ni manje ni više nego na Kubi. To ne bi bilo nimalo čudno da ova prekrasna karipska država do prije svega par mjeseci nije bila u žešćoj izolaciji zahvaljujući američkom embargu.

furious furious 3 furious 2 furious 1

Na sreću svih, predsjednik Obama je sa braćom Castro dogovorio neku vrstu pomirenja te su se doslovno preko noći otvorila vrata suradnje između ove dvije države. Za očekivati je tako skorašnji priljev američkih turista, ali i osvajanje tržišta mnogih kapitalističkih kompanija. Ipak, predvodnicu svega čini filmski studio Universal, koji na živopisnim ulicama Havane snima scene za nadolazeži Furious 8. Izgleda kako smo dobili “Abu Dhabi osmog nastavka”, a kakve će sve ludorije Dom i njegova ekipa izvoditi, vidjeti ćemo 14. travnja 2017. godine!

TAGOVIauti automobili fast and furious furious 8 kuba snimanje vin diesel

Komentiraj