Zabava

Još jedna titula

Aside Banners

Game of Thrones je najskidanija proljetna serija na torrentima

Piše , Objavljeno

Proljeće je polagano preraslo u ljeto, a tako su i mnoge serije završile svoje ovosezonsko prikazivanje. Neke se vraćaju ne jesen, neke tek iduće godine, a evo koje su bile najskidanije.

game of thrones

TorrentFreak.com je ovih dana prikazao svoju sezonsku top listu najskidanijih serija ovoga proljeća, a na samom vrhu nije bilo nikakvih iznenađenja. Game of Thrones je, nakon izvanrednog starta i rušenja rekorda po broju downloada prve epizode treće sezone, zadržala vodstvo i na kraju kao cjelina izašla kao superioran pobjednik. S gotovo duplo više skidanja nego drugi na listi, Teorija velikog praska, Game of Thrones se pokazao kao najbolji mamac za pirate, premda poznati fizičarski šmokljani dominiraju po broju gledatelja u SAD-u, koji se procjenjuju na oko 20 milijuna (uzima se prosječan broj kroz sezonu).

lista torrenta

I većina drugih serija šiša Game of Thrones po broju gledatelja, ali Kako sam upoznao vašu majku, The Walking Dead, Hannibal, Vikinzi i drugi na listi, nisu toliko privlačni onima koji ne žele ili ne mogu gledati svoje omiljene emisije na televiziji. Dakako, ove brojke su samo procjena i računaju se podaci samo jednog trackera, ali mogu se uzeti kao reprezentativni podatak. No, godina još nije gotova, a za titulu najboljega junaci Westerosa morati će se boriti i sa završnim sezonama Dextera i Breaking Bada, te genijalnim Mad Manom.

TAGOVIGame of Thrones najskidaniji torrenti 2013 rekordi torrent torrentfreak

Komentiraj