Zabava

ko naručeno

Zima je stigla, a uskoro će i Game of Thrones pivo

Piše , Objavljeno

Mačevi, lukovi i strijele, zmajevi, sise, incesti, napeti zapleti te vješti preokreti. Game of Thrones ima sve, veliki smo obožavatelji serije (još više volimo knjige), a čak mrvicu veću količinu neizmjerne ljubavi gajimo prema božanskom nektaru koji nazivamo pivo.

HBO, televizijska mreža koja stoji iz GoT-a, ponosno je objavila kako je sklopila partnerstvo s američkom pivovarom Ommegang, a s ciljem proizvodnje “uistinu jedinstvenih piva koji su direktno vezani uz tematiku, likove te motive Westerosa i okolnih kraljevstava.”

Prvo pivo tog tipa, Iron Throne Blonde Ale, čiji seksipil vjerujemo da ste već uspjeli zamijetiti na slici iznad, stiže u bocama od 750 mililitara, koštat će 8.50 dolara po komadu, a na policama će se pojaviti na dan premijere treće sezone serije – 31. ožujka. Ne baš na policama okalnih trgovina, budimo realni, no ako se nekako nađete u Americi i voljni ste umjesto na par boca jeftinog vina, koje će učiniti da se sljedećeg jutra uopće ne sjećate večeri i proklinjete dan kad ste se rodili, tu svotu potrošiti da kušate ovaj divan komad “soka od hmelja”… Znate što vam je raditi. Tijekom godine predstavljena će biti još tri različita GoT piva.

TAGOVIGame of Thrones pivo

Komentiraj