Zabava

Aside Banners

Gas do daske 3

U skladu sa motom Idesh! redakcije koji kaže ''gas do daske'', skočili mi pogledati istoimeni film u njegovom trećem nastavku.

Piše , Objavljeno

Glavnina akcije najnovijeg nastavka gasa do daske (Rush Hour 3) smještena je u Parizu ali cirkus počinje u Los Angelesu nakog pokušaja atentata na kineskog diplomatu. Policajac James Carter (Chris Tucker) i hongkonški inspektor Lee (Jackie Chan) udružuju snage ne bi li riješili slučaj i tu počinje akcija. Članovi kineske Trijade glavni su osumnjičeni, pa je stoga kreštavom Carteru i akrobatskom Leeu svaka pomoć dobrodošla. Tu uskače pariški taksist George (Yvan Attal) koji mrzi Amerikance ali cijeli život sanja da bude uključen u neku akciju pa ipak pomaže. U silnom kaosu upoznaju prelijepu damu (Noemie Lenoir) i stvar se zakuhava.

Rush hour 3 je podijelio kritičare, neki misle da je film pažljivo i vješto režirana komedija dok neki ističu gubitak žestokog tempa iz prijašnjih nastavaka. Neki čak prigovaraju i zbog previše golišavosti i puno ”dirty” govora dok je amerima teško palo pljuvanje njihove zemlje. OK, sve u svemu film možda nije za Oscara ali ako ste željni zabave ovo je definitivno odličan izbor.

Idesh! preporuka:hrpa akcije i odličan humor odličan su recept za zabavu. Brzo rezervirajte kartu!

Redatelj:Brett Ratner
Uloge:Chris Tucker, Jackie Chan, Youki Kudoh, Max von Sydow, Yvan Attal

TAGOVIakcija brett ratner chris tucker film jackie chan komedija rush hour

Komentiraj