Film i TV

Why so crazy?!

Aside Banners

Genijalnost ili katastrofa: Ovako Jared Leto izgleda kao novi Joker

Piše , Objavljeno

Prve promo fotke nekog filma obično ne treba uzimati zdravo za gotovo, ali definitivno su dobar pokazatelj onoga što nas čeka. Suicide Squad će po toj logici biti stvarno bizarna ludorija!

joker 2Prvo bijaše Jack Nicholson. I bi dobro! Zatim je od nikuda došao Heath Ledger. I bijaše bolje! Sada će jednog od najlegendarnijih zlikovaca svih vremena igrati Jared Leto, a mi smo poprilično skeptični na što će to ličiti, pogotovo kada nam se u omiljenu igru ubacuju neki sasvim novi igrači. Nitko ne može osporiti kako je Leto fantastičan glumac (to dokazuje i zasluženi Oscar za Dallas Buyers Club) i definitivno može odraditi bilo koju ulogu koju mu se da, ali izgleda kako verzija Jokera redatelja Davida Ayera u nadolazećem Suicide Squadu (5. kolovoz 2016) možda malo previše baca na stripovsku karikaturu, što mnogi ozbiljniji fanovi nikako neće prihvatiti. Što vi mislite?

Kričavo zelena kosa, metalni zubi, luđački pogled i tetovaže harlekina, nakešenih zubiju i “HAHAHA” potpisa otkrivaju kako ćemo u Suicide Squadu gledati jednog sasvim drugačijeg, očitije luđeg i neuračunljivijeg Jokera što nikako ne mora biti loše, ali pošto su nas Nicholson i Ledger toliko razmazili, jednostavno postoji strah od velikog smrdljivog sranja koje nam se potencijalno sprema. Fanovi su također podijeljeni, a hoće li to značiti i katastrofu na box officeu ili će ljudi hrliti u kina samo da vide što to Letov Joker može, vidjet ćemo za nešto više od godinu dana. Do tada, samo optimizam! Na kraju krajeva, ovo ionako ne mora biti konačan izgled, nego samo jedan od koncepata…

TAGOVIbizarno David Ayer jared leto joker ludo luđak suicide squad

Komentiraj