Zabava

Aside Banners

Jesmo Ga! Ghost Recon – Advanced Warfighter 2

UBI Soft ponovno "pogađa u sridu�! Čim akcija započne postaje bjelodano jasno da se ovdje radi o nečem uistinu jedinstvenom i savršenom u mnogim detaljima.

Piše , Objavljeno

UBI Soft ponovno “pogađa u sridu�! Nakon poprilično kilavog i nejasnog treninga, pred nama se otvara �tactical screen� koji u mnogočemu podsjeća na izvanredni Rainbow Six. No, čim akcija započne postaje bjelodano jasno da se ovdje radi o nečem uistinu jedinstvenom i savršenom u mnogim detaljima.

Gamespot (J.Ocampo) je u svojoj službenoj recenziji zamjerio proizvođačima na zajebanom gameplayu koji igru pretvara u pakao čak i na najlakšim postavkama. Mi to primijetili nismo i odigrali smo Advanced Warfighter bez bilo kakvih problema, s tim da valja napomenuti kako je izbor oružja za pojedinu misiju ključan, a taktički element uistinu debelo naglašen pa nema sumanutog Rambo ulijetanja u prepucavanja jer iz takvog će te sukoba izaći kratkih i krvavih rukava. Štoviše, balans između akcije i taktike savršeno je pogođen i igra nam daje sate i sate vrhunske single player zabave koja je dodatno potencirana u multiplayer modu.

Grafički, igra vas ostavlja bez daha iako moramo istaknuti da zamjeramo �kopi-pejstanje� pojedinih dijelova nivoa iz prethodnog nastavka. Glazba je dinamična i uvelike pridaje napetoj atmosferi.

Što se gameplaya tiče, na nivou je. Istina, igra na trenutke može frustrirati zbog nepostojanja kutija prve pomoći koje bi vam obnovile zdravlje, no taj je problem riješen quick save/load opcijom. AI vaših suboraca varira i ponekad vas mogu iznervirati njihove stupidne reakcije, ali u žaru borbe takvi detalji pridonose sveopćem osjećaju kako se ovdje radi o odličnoj simulaciji rata.

Idesh! Preporuka:Za prave poklonike hard-core okršaja!

TAGOVIghost recon igre ubisoft

Komentiraj