Glazba

basketlol

Ako te zaobišlo: Vanni je nikad objavljena ET-jeva pjesma, imamo li novi stari klasik?

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Nekad se čudimo kako nam zbog debilnih naslova još nisu dali otkaz. Kada bismo rekli “isprike zbog loših šala u naslovu”, lagali bismo da nam je žao, ovakva prilika se ukazuje jednom u 30 godina. Dakle, ajmo ispočetka: Aquarius Records je podijelio dosad nikad objavljenu ET-jevu stvar.

Mogli biste se razočarati ako očekujete još jedan klasik poput Tek je 12 sati ili Da ti nisam bila dovoljna, stvar je u potpunosti na engleskom jeziku. Streetball Jam je pjesma o košarci, beat miriši na devedesete jer je tad i napravljen, a od tekstovi su takvi kakvi jesu. Bez obzira na sve – i dalje nam je simpatično i uzet ćemo sve što nam se nudi. Mogli su ubaciti i nekog košarkaša na remiks, dali bismo sve da čujemo Roka Lenija Ukića ili možda čak i Dina Rađu s versom.

Po drugim portalima piše da je stvar nastala neposredno nakon albuma Anno Domini 1996 godine, a mi sa svojom dvojkom iz latinskog zaključujemo da se radi o 1996. godini gospodnjoj.

Boytronic je izjavio da mu je to jedna od najboljih ET-jevih pjesama u zadnjih dvadeset godina i još jednom dokazao da reperi i producenti iz devedesetih često zapnu u devedesetima, a matematičke vještine ne zapnu u nekom određenom desetljeću već samo zapnu.

Kaže Vanna – word to your mother.

TAGOVIET vanna