Glazba

sviraj majke!

Aside Banners

Američki reper J. Cole pogođen u glavu iPhoneom pa ga spremio u džep

Kada se ljudi iz različitih supkultura i slojeva društva okupe na jednom mjestu kako bi uživalu, uvijek postoji nekoliko sebičnjaka koji žele sve razj***t.

Piše , Objavljeno

concert-768722_640

Imate tog lika s dredovima koji ih pere nakon sto godina po prvi put – u vašem pivu. Tu je i krilni centar Cibone visok 215 cm koji baš želi stajati u prvom redu, a mi patuljci moramo skakutati oko njega da bismo nešto vidjeli. Tu je i emotivac, polugol do pasa, koji baca čitavih pola litre piva u zrak nakon što počne njegova najdraža pjesma. Iz ruralne sredine je pristigao i momak koji svim bendovima bez obzira na žanr viče “Sviraj Majke”. Koncerti su mjesta gdje sociolozi trebaju odrađivati svoje studije.

Američki reper J.Cole je na svojoj koži osjetio što znači bijes hejtera kada ga je na koncertu u San Diegu po glavi “potapšao” nečiji iPhone. Ono što je napravio je najbolji odgovor ikad – spremio ga je u džep. Nadamo se da je mamlaz iz publike naučio lekciju. Kako bismo bili korektni, moguće je da je mamlaz bio žensko. Pogledajte video incidenta.

Bez obzira radi li se o iPhoneu dvojci ili šestici plus, tko ti kriv kad si glup, pijan ili štogod već da jesi bio, ti bijesni hejteru. Zaštitari bi osim pretresa stvari, trebali napraviti i test osobnosti na ulazu na festivale da nas poštede ovakvih ispada. Ali hej – onda mi ne bi imali o čemu pisati.

TAGOVIfestival hip hop j.cole koncert viralno

Komentiraj