Glazba

Ruske ludorije

Aside Banners

Bad Motherfucker – ludo nabrijani video spot godine

Piše , Objavljeno

Zaboravite Prodigy, Apex Twin i ostalu ekipu, Bad Motherfucker je najnabrijaniji i najbolesniji spot godine, a definitivno već ulazi i u kategoriju najboljih svih vremena.

bad motherfucker

James Bond meets Jason Bourne meets Crank, parkour majstorije i vrhunska šora, visokooktanska potjera, par dobrih sisa (i još koji par uz njih) i sve to iz prvog lica: Bad Motherfucker će vam napraviti kaos u glavi i natjerati vas da pritišćete repeat gumb playera sljedeća tri mjeseca. A i pjesma je epic!

Ruski indie-punk bend Biting Elbows je ostao relativno nezamijećen svojim prvim spotom Stampede, koji je također ludorija iz prvog lica. Ali Bad Motherfucker je na vrlo dobrom putu da doslovno eksplodira, jer je početna ideja o uredskom ‘štakoru’ koji se domogne ručnog teleportera, te s njim pokušava pobjeći od hordi neprijatelja, u najnovijem spotu nabrijanija za 100000 posto i u gotovo 5 minuta možemo uživati u non-stop akciji kakvu nemaju niti Matrix, Terminator i svi filmovi o superjunacima zajedno!

Tvorci spota Ilya Naishuller i Sergey Valyaev su svom junaku namontirali kameru na bradu, tako da iz njegove perspektive možemo uživati u svim akrobacijam i ludorijama kojima je spot ispunjen. Jedva čekamo i treći dio iz serijala Insane Office Escape, a uz Bad Motherfuckera, možete vidjeti i kako je to izgledalo prije godinu dana u Stampedu.

TAGOVIbad motherfucker biting elbow insane office escape parkour rusija spot spotovi video spot

Komentiraj