Glazba

energy

Aside Banners

Boss move tjedna: Drake popljuvao Grammy dodjelu nagrada – dok je primao nagradu

Piše , Objavljeno

Drake je jučer osvojio nagradu za rap pjesmu godine za God’s Plan. Njegovu prašinu su pojeli Jay Rock koji je bio nominiran za King’s Dead i WIN, Eminem s pjesmom Lucky You i Travis Scott za Sicko Mode na kojoj gostuje i Drake.

Drake je odradio možda najpamtljiviji govor u posljednjih nekoliko godina na dodjelama glazbenih nagrada, a producenti su mu odlučili isključiti mikrofon i prebaciti program na reklame.

U govoru “zahvale” Drake je umanjio važnost dodjele ovakvih nagrada i obratio se svim izvođačima diljem svijeta.

“Mi se bavimo sportom baziranom na mišljenju, ne na činjenicama. Već ste pobijedili ako imate ljude koji znaju sve riječi vaših pjesama, ako ste junaci u svojim rodnim gradovima. Ako postoje ljudi s redovnim poslovima koji dolaze na vaše koncerte bez obzira na kišu ili snijeg, ne treba vam ovo ovdje, već ste pobijedili.”

I tako, Drake je izrezan. Hoće li biti posljedica? Možda osveta u budućnosti, ali Drake je prevelik izvođač da bi Akademija vježbala strogost na njemu.

Ove godine su i Drake i Kendrick i Childish Gambino (koji je osvojio nagradu za najbolju pjesmu godine sa svojom This is America) odbili nastupati u ovogodišnjem programu dodjele sa svojim pjesmama.

TAGOVIdrake glazba Grammy viralno

Komentiraj