Glazba

britney is free

Aside Banners

Britney proslavila slobodu skidanjem – svi snovi su nam ostvareni

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Kad smo bili klinci, bili smo zaljubljeni u nju i sanjali smo je. Sad kad smo odrasle osobe i kad smo napokon bili upućeni u zakonsku situaciju u kojoj je Britney bila zarobljena – sanjali smo da ju želimo vidjeti slobodnu.

Njezin otac je upravljao njezinom čitavom imovinom dok se ona nije tretirala kao mentalno sposobna osoba. Tomu je napokon došao kraj, sutkinja Brenda Penny je suspendirala Jamieja Spearsa u srijedu, on više nema pravo upravljanja njezinim životom.

Upitali smo Igora Jurilja (@yellow.yuri), jednog od dizajnera pokreta #freebritney, bivšeg kolegu i najvećeg Britney fana kojeg poznajemo – ŠTO SVE OVO ZNAČI?

“Skrbništvo nad odraslima nama je najbliži opis conservatorshipa – pravnog statusa fizički i psihički nesposobne osobe za čije se životne potrebe brine sudski dodijeljen skrbnik. Štićenici takvih statusa moraju imati adekvatnu dijagnozu i zato je zadnji korak pomoći, a dodjeljuje se onda kada osoba nije svjesna okoline, brinuti se o najosnovnijim potrebama i financijama. Britney nikada nije imala dijagnozu, a njezino je bogatstvo omogućilo uplitanje predatora koji su joj oduzeli sva ljudska prava: voziti auto, naručiti hranu, biti sama s drugom osobom u prostoriji, izići iz kuće ili zatrudnjeti. Nakon 13 godina robovanja skinuti su joj svi okovi. Obnaživanjem preuzima slobodu nad svojim tijelom i likom, a kontroverza je jer je to – Britney. Kad to čine Madonna, Kim ili Xtina, ništa se ne diže, pa ni prašina.”

Britneyjini fanovi diljem svijeta slave.

Često se znalo događati da joj nestaju objave na Instagramu, fanovi su vjerovali u cenzuru, ali čini se da je tome isto kraj.

Britney je proslavila fotografiranjem bez ijednog komadića odjeće na sebi, samo je neke dijelove strateški sakrila emojijima cvjetića. Upozoravamo, galerija je eksplicitna ako želiš listati na poslu.

Britney 2
Galerija

Britney je prekrasna, a nadamo se da će sada biti puno bolje.

Čestitamo.

Britney proslavila slobodu skidanjem – svi snovi su nam ostvareni