Glazba

nedoumica

Aside Banners

Bruno (ni)je pao s Marsa

Piše , Objavljeno

Što nam je činiti kada Bruno Mars izbaci dobru stvar? Treba bit muško u ovakvim situacijama (da posebno u ovakvim situacijama), i priznati.

Bruno MarsOdjednom, u neko random vrijeme i dan, slušajući kolegu dok priča, istovremeno na televiziji blješti neki kanal sa spotovima. Čujem nesto kao Police i gledam brzo o čemu se radi. Spot dobar, sve dobro, kad ono – Bruno Mars!? Došao je opaliti nam šamar jer je čuo da smo srali o njemu, ili bez razloga, čisto da padne koji šamar, ali opet to nije Brunin đir.

Bruno je klasično biblijsko ime, a Mars takodjer klasično prezime iz Biblije. Tko je čuo onu pjesmu gdje Bruno najozbiljnije moguće pjeva da bi uvatio granatu za svoju žensku? Iako granate nema uopće naravno, niti toj ženi uopće treba pomoć jer nitko ni ne baca granate na nju, ali Bruno izvodi čisto tek tolko da bi djeca širom svijeta mislila da je u redu vatat granate. Pa zašto ne?

Znaš ono ima malo ljubavi, malo bombi, i eto ti hita, nije Bruno pao Marsa. Inače, dečko je iz Honolulua i išao je tražit sreću u Los Angeles, nakon toga potpisao je za major label i otada hara u ušima dječurlije širom svijeta. Zanimljivo je da je Bruno autor dosta hitova, što poznatih, što nepoznatih (B.O.B, Sugababes, itd.) te se time bavo dok sam nije počeo redati bombe. Zanimljivo da je jedan od autora megahita F*** you od Cee –looa, što je možda dalo naslutiti nekakav tračak nade. Sve u svemu, Bruno stvarno pjeva dečko sve ko pjevač, sve stoji ali ima nešto umjetno i izmišljeno u njega, a to su njegove pjesme. I faca. I pjesme. I faca opet.

Bruno Mars

Na sam spomen Brune Marsa, mnogi prave face vrlo slične njegovoj ovdje

Ali usred face i pjesama, i pjesama i face, Bruno iliti kako bi ga na birou ili Zepterovoj nagradnoj igri oslovili, g. Mars, je iznenadio. Naime, ne bi posvetio sva ova slova samo serendajući po Marsu, (zakon mi je to kao uspoređivati s istoimenim planetom, iako je podosta trula fora) ima tu nečeg (na Marsu) zato i postoji ovaj članak.


Zanemari fantastične riječi i samog Brunu, i onda aj reci da nije ok stvar.

Sljedi priznavanje, dobra je stvar i nije lako ali treba bit muško u ovakvim situacijama (da posebno u ovakvim situacijama). Nakon toga jos gore, poželiš čuti stvar ponovo, tražiš ju na googlu, nemožeš naći isprva, kasnije vidiš da je Mark Ronson radio pa onda imas malo opravdanje bar. Tada nailazim na intervju u kojem Mark Ronson izjavljuje da je ovo njegov najprogresivniji dosad, ted a će novi album Brune Marsa promjeniti sliku današnje glazbe.

Poslje ju puštas drugim i skontaš da je refren i riječi i dalje klasični Mars, ali aj mjuza je i dalje dobra, pogotovo za tu televizijski poželjnu smeće muziku. Znaš ono kad te ni zanima ni šta se pjeva, ni tko pjeva, ma ništa, samo ti je dobra stvar. E pa hvala ti Bruno, hvala ti Markane, hvala dečkima iz izdavačke koji su te platili, i naravno hvala Stingu i ostalima iz postaje, za inspiraciju. Potpisujem svoje priznanje, dobra mi je stvar od Brune Marsa, nerado ail potpisujem

Možda je problem u meni, smekšao sam se, možda me Mark Ronson slagao, moguće…vidjeti ćemo. Također moguće je i da sam prestrog, mladom Marsu je ovo tek drugi album i svi nekad griješe (ne vjerujem da je taj slučaj). Ronsone nemoj zeznuti…ili u najgorem slucaju laži tako i dalje. Uskoro i recenzija cijelog albuma.

TAGOVIbruno mars mark ronson pop singl video spot

Komentiraj