Glazba

neeee

Aside Banners

Čitatelj Idesha predvidio propast: Despacito najgledaniji video svih vremena

Piše , Objavljeno

Boli nas što ovo stavljamo u kategoriju “glazba”.

Prošlog mjeseca smo se raspisali kako je See You Again iz Brzih i žestokih 7 nadmašio Gangnam Style i postao najgledaniji video na Youtubeu. Trebalo mu je dvije godine za taj pothvat, ali sada imamo novog rekordera kojem je isto pošlo za rukom u samo sedam mjeseci.

Gangnam Style se kočoperio na prvom mjestu punih pet godina, a See You Again je izdržao ni mjesec dana, a takvo što je predvidio i naš vjerni čitatelj Vladimir Prezimenećemootkritialigamožetepronaćinanašemfacebookuakovamtrebajunekadrugaproročanstvauživotu.

Screenshot at kol 07 14-43-39

E pa Vladimire, hvala ti puno. A još više hvala svim onim djevojkama s leptirom na listu i likovima s malim ZET/nogometaškim torbicama koji rade Despacito partije na kojima se pušta samo Despacito i tu i tamo neka ironična, presmiješna “moraš vidit ovu verziju, umrla sam od smijeha” verzija.

U trenutku pisanja ovog teksta ima 3.06 milijuna viewova (malo smo zaokružili, ali eo za koji minut će još više). Dio popularnosti pjesma duguje Daddy Yankeeju koji ima uho za te iritantne hitove, a i “remix” verzija s Justin Bieberom je pomogla popularnosti pjesme. Kada bi se i pogledi remiks verzije s Justinom pridružili, gledanost bi bila veća za 475 milijuna viewova. Ajooooj.

Despacito je na prvom mjestu Billboarda već 12 tjedana, a vjerojatno će pasti tek kad dođe neka zima i izroni neki drugi one hit wonder.

U slučaju da ste živjeli ispod kamena sa algama u ušima – evo Despacito pa nabijte im još koji view.

TAGOVIdespacito gangnam style gledanost internet rekord youtube

Komentiraj