Glazba

must have

Aside Banners

Napokon možete do slušalica koje nose svi glazbenici na ‘COLORS’

Piše , Objavljeno

Godinama se već pitamo koje su to slušalice koje na ‘COLORS’ showu blagoslove izvođače. Možda je negdje među komentarima i bio odgovor, ali tek sada znamo odgovor i imamo priliku i sami slušati glazbu kroz isti model kao i naši brojni omiljeni pjevači i pjevačice.

Ludi Danci koji se kriju iza branda AIAIAI imaju ovaj model (TMA-2) kao glavnu točku svakog COLORS videa – jer su na glavi osoba zbog kojih otvaramo video, teško ih je promašiti. Slinimo nad njima od 2016. godine, a još uvijek se čudimo da je toliko puno vremena prošlo.

Sada izlazi posebno izdanje AIAIAI slušalica za sve fanove COLORS-a, a da nije u pitanju samo estetski drukčija varijanta otkrit ćete i po zvuku. COLORS edition slušalice je podesio inžinjer zvuka koji radi na showu.

colors aiaiai

Ove slušalice dolaze i s jastučićima od veganske kože. Možeš baciti neku Vuco foru but this is nice.

Dolaze i s kablom, ali su primarno bluetooth bežične slušalice.

colors aiaiai2

Cijena im nije malena, u pitanju je 250 eura, ali ako ćemo među nama – bolje kupi ‘COLORS’ AIAIAI nego Beats. Beats zvuči kao upaljač ili kemijska olovka, a AIAIAI je puno zabavnije izgovoriti.

Ako ih sada naručiš, sredinom mjeseca ih šalju. Nama izgleda jako dobro, a i zadnje tri godine nas COLORS upoznaje s toliko nove dobre glazbe da ćemo im se sigurno odužiti uskoro.

ŽELIŠ IH KUPITI?

Kad ih kupiš, testiraj ih na jednom od naših najdražih COLORS nastupa: Majid Jordan.

TAGOVIbežične slušalice slušalice