Glazba

NOVI SPOT!

Aside Banners

Cota G4 ne miruje! Zvijezde Supertalenta opjevale godinu pandemije: “Kad mi svi šankeri zatvore vrata…”

Piše , Objavljeno

Izvor:

Usprkos pandemijskoj godini momci iz daruvarskog rock banda Cota G4 nisu mirovali, izbacili su novi video uradak koji je ujedno i zadnji singl sa njihovog albuma. Izlazak ovog live session acoustic spota je samim time i najava snimanja novog albuma koji bi trebao izaći iduće godine.

Cota G4 osvojila nas je natjecanjem na Supertalentu gdje su pokazali da rock ‘n’ roll i dalje živi, njihov video sa Supertalenta ima gotovo 400.000 pregleda! Nakon što ih je krenulo sa svirkama na sve strane i nakon što ih je publika enormno zavoljela, vrijeme pandemije je učinilo svoje. Kako bi pomalo buntovnički odgovorili na cijeli lockdown, odlučili su snimiti zanimljiv spot kojim su poslali poruku da je pravi glazbeni početak zapravo bio minimalizam.

Frontman benda Marko Osmanović osvrnuo se na novi video uradak te objasnio: “Htjeli smo spot koji je minimalistički i gdje do izražaja dolazi naše muziciranje, to je naš ultimativni odgovor na današnje stanje glazbene scene i na pandemiju koja nas je snašla”. Za ovaj sjajni spot zaslužan je producent Rejhan Regi Okanović u čijem je studiju ovaj spot i snimljen. Kao što ćete moći vidjeti, video ima samo jedan kadar, a band je svirao uživo – bez pomoći pojačala, slušalica i monitora, dakle, na „suho“.

Cota G4 je ovim spotom htjela predstaviti i pojačanje, radi se o talentiranom bubnjaru Mariju Lepoglavcu koji će sudjelovati i na snimanju novog albuma ovih rockera. Iako za vrijeme lockdowna nije bilo live svirki, dečki iz benda su potvrdili da već sada dogovaraju nastupe za ljeto, a cijeli raspored tih nastupa bit će dostupan na Facebook i Instagram stranicama Cote G4.

TAGOVIglazba rock and roll video spot