Glazba

jedan je jazzy

Aside Banners

DJ Jazzy Jeff letio iz kuće Princa s Bel-Aira, sada slijeće u zagrebački Garden Brewery

Piše , Objavljeno

Znaš njega?

.

Majstor koji je izmislio Transformer scratch, gospodin koji predstavlja Philadelphiju jednako kao Rootsi i Rocky, legenda koja je prvi hip hop artist koji je osvojio Grammyja (zajedno sa svojim partnerom – neponovljim Will Smithom), šmeker koji se godinama neuspješno upucavao Hillary Banks u hit-seriji Princ s Bel Aira, producent koji je svijetu donio masu mladog talenta… E taj čovjek se zove DJ Jazzy Jeff i on dolazi u The Garden Brewery 30. travnja.

Još od vremena poznatog dua DJ Jazzy Jeff & Fresh Prince je donio puno pozitive u hip hop svijet, a i u kasnijoj solo karijeri nas je razveselio brojnim izdanjima, live nastupima, a jedan je od DJ-a čije smo setove najviše vrtili na Youtubeu. To inače ne radimo, ali kad je Jazzy Jeff u pitanju – znaš kako je.

Evo divna stvar – i nije Summertime je Jeff i Will su puno više od Summertimea!

.

Možemo očekivati feel good set ispunjen draguljima i drangulijama, zato moraš doći.

Osim Jazzy Jeffa, stiže i Rhymefest – MC koji je zaslužan za Kanye Westov hit Jesus Walks, freestyle šampion i potpisnik teksta za Glory, pjesmu iz filma Selma nagrađenu Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu. To su sve postignuća koja stanu na papir, ali nismo tu zbog papira – tu smo zbog osjećaja, osjećaja kakav nam mogu pružiti samo ljudi koji žive i dišu hip hop, u svim svojim usponima i padovima. Rhymefest ih je imao puno, na svaku stranu – želimo da rasturi u ponedjeljak. Da nam duša bude puna.

Freestyle legendu možeš pogledati u ovom viralnom klipu protiv očajnog Mexicana.

.

U utorak se ne radi jer je praznik rada (osim ako si neprijavljen i gazda te iskorištava) pa nemaš izgovor da u ponedjeljak navečer, 30. travnja, ne dođeš u The Garden Brewery na divnu večer na otvorenom – uz roštilj, vrhunska craft piva i majstore zanata.

The Garden Brewery1 by Antun Cerovecki_preview

A uostalom – vodimo te tamo.

NAGRADNA IGRA

Dvoje sretnika će osvojiti ulaznicu za ovaj poseban događaj. Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje i poslati osobne podatke na franjo@idesh.net.

Pitanje glasi:

Kako se zvao Jazzy Jeffov lik u hit seriji Princ s Bel-Aira?

Imaš fore do petka, 27. travnja u podne. Odradi to što prije, zaboravit ćeš.

Ako kartu ne osvojiš – dostupna je ograničena broj ulaznica po cijeni od 90 kuna. Nakon toga cijena se penje na 120 kuna, dok će na ulazu cijena iznositi 150 kuna. Vrijedi svake lipe. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio OVDJE.

Više o eventu na službenoj Facebook stranici OVDJE.

TAGOVIdj DJ Jazzy Jeff događaj hip hop izlasci the garden brewery zagreb

Komentiraj