Glazba

good news

Aside Banners

DOBRE VIJESTI Mile Kekin u romantičnom spotu skrenuo svjetlo na naše nove sugrađane

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Mile Kekin ima novi album. Zove se baš onako kekinovski. Nježno đonom. Posljednji singl koji je dobio spot se zove Guvernal, a za spot je Kekin angažirao mladog Indijca Rakesha koji glumi dostavljača hrane.

Tekst je pun filmskih slika i mogao bi postati himna nekim novim klincima koji voze svoje bolje polovice na guvernalu svog bicikla.

Kekin je ovako opisao novi spot.

‘Guvernal’ je biciklističko-ljubavna pjesma, a kako kod nas ima sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose burgere i pizze, učinilo mi se prigodnim da i glavni glumac u spotu bude jedan od njih. Odabir je pao na Rakesha Vetagirea iz Indije. Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Već je živio u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, djevojka i braća. U slobodno vrijeme bavi se slikarstvom. Osim toga, kaže da voli plesati i obilaziti povijesne lokacije. Bilo bi mi drago kada bi ovaj spot učinio naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas “hrane” kad nam se ne da kuhati. Raki ne govori hrvatski, ali voli pjesmu ‘Guvernal’ jer mu je “uplifting and optimistic”, a to mu, kaže, baš treba.

Pogledajte spot ispod:

Ovo su dobre vijesti zbog kojih će većini ljudi biti drago i toplo oko srca, trebamo više ovakvih priča.

TAGOVIdobre vijesti dostava hrane glazba hladno pivo mile kekin spot