Glazba

samo feel good

Aside Banners

Dva DJ-a pronašla svoju izgubljenu kolekciju rijetkih ploča nakon 10 godina

Piše , Objavljeno

Izvor: Oleg Ivanov (Unsplash)

Dva DJ-a iz Bristola koji nastupaju pod imenom The Kelly Twins (Family je bilo zauzeto) su podijelila priču kako su pronašli nestale ploče nakon čak 10 godina.

2011. godine su puštali osmosatni set u jednom klubu, a ponijeli su tri torbe pune rijetkih ploča. Nakon što je večer završila, shvatili su da su izgubili jednu od tri torbe s oko 80 ploča.

Sean Kelly je za Bristol post izjavio kako su u zagubljenoj torbi bile iznimno rijetke ploče.

“Tužno je izgubiti ploče – jer su i koštale novca, ali uz njih je vezano i puno sjećanja.”

Braća su pronašla svoje ploče nakon 10 godina. Jedan prijatelj ih je nazvao i rekao da je pronašao torbu s pločama u garaži koju je čistio. U torbi je bila ploča od Mary J. Blige pa je prijatelj pretpostavio da je to nešto što bi moglo zanimati Kellyje jer oni su jedni od rijetkih koji su puštali takvu glazbu. U torbi se nalazilo i pismo sa Seanovim imenom, a i crtež njegovog nećaka. Kakva priča!

“Mogu samo pretpostaviti da je vozač taksija stavio torbu u svoju garažu na sigurno. Najčudnije od svega je što sam prošao pored te garaže hrpu puta u zadnjih deset godina i nisam ni znao da su moje ploče tamo.”

Posjedujemo i mi neke glazbene memorabilije bez kojih bi nam srce puklo, možemo samo zamisliti koliko su Kellyji bili sretni nakon ovog otkrića.

TAGOVIdj glazba ploče vinil