Glazba

E to the B

Aside Banners

Electronic Beats festival ove godine još veći!

Piše , Objavljeno

Telekom Electronic Beats je festival koji već nekoliko godina oduševljava europske metropole, a peto izdanje festivala u Zagreb donosi i novi koncept.

unnamed (Custom)

Osim večernjeg programa, tu je i dnevni program koji će ponuditi jedinstvene sadržaje iz područja glazbe, umjetnosti, gastronomije i mode. Napominjemo kako je zbog velikog interesa na neke programe potrebna prijava.

U Bon-Tonu će se održati panel o klupskoj modi

U Bon-Tonu će se održati panel o klupskoj modi

Svakako izdvajamo predavanja u Booksi koja će vam približiti svijet glazbe, ali i novinarstva.
A.J. Samuels na predavanju “Karijerni cilj: Profesionalni glazbeni novinar” raspravlja o načinu na koji glazbeni novinari danas tretiraju usmene izvore. A.J.Samuels je glavni urednik Electronic Beats publikacije i autor tekstova za The Wire, NPR i Deutsche Welle. Predavanje će se održati u Booksi, u petak, 6. studenog.

unnamed (1) (Custom)

Phat Phillie – Blackout/Fresh Island familija

Dan kasnije DJ Phat Phillie će govoriti o početku hip hop scene u Hrvatskoj.

SC se pretvara u najbolju vikend lokaciju za sve ljubitelje glazbe, ali i za one koji stvaraju glazbu. Ako volite glazbu (ali i stripove te ostale old school stvari), morate posjetiti Močvarin sajam ploča i stripova koji će u svojem specijalnom EB izdanju okupiti vlasnike svih relevantnih hrvatskih dućana s rabljenim pločama i stripovima. Uz sajam bit će održana producentska radionica za samo osam sretnih kandidata pod nazivom Zagreb-Verb, a za kraj programa ostaje Native Instruments Sessions gdje će gostovati CFSN Crew i slavni hrvatski producent Koolade.

EB festival za svoj peti hrvatski rođendan tako dobiva obrise konkrentog i jedinstvenog događanja koje će, vjerujemo, ponovno šarmirati poklonike elektronske i hip hop glazbe. Za to će svakako biti zaslužni i već najavljeni izvođači: Young Fathers, Mykki Blanco, DJ Koze, KINK, Kolsch, Romare, Sinkane, Talisco, Ten Fe, Ilija Rudman, Kozmodrum, Pytzek i Tomislav.

Electronic Beats će se održati 6. i 7. studenog na tri koncertno-klupske lokacije (&TD, Močvara, Sirup), uz bogati popratni dnevni program.

Ulaznice se mogu nabaviti u zagrebačkoj knjižari Rockmark, CD shopu Dirty Old Shop i na websiteu.

Ostale događaje i točne satnice i mjesta održavanja pogledajte na službenoj stranici ElectronicBeatsa ili na facebook stranici.

TAGOVIelectronic beats festival

Komentiraj