Glazba

the rap god

Banner 300

Eminem: “Uvijek sam pokušavao dostići uspjeh LP Marshall Mattersa”

Piše , Objavljeno

“The Marshall Mathers LP”, legendarni treći album detroitskog repera objavljen u svibnju 2000. godine, sadržavao je pjesme poput “Stan”, “The Way I Am” i “The Real Slim Shady”. Album je prodan u više od 35 milijuna primjeraka širom svijeta.

Eminem je otkrio kako je sa svakim sljedećim albumom  “jurio” uspjeh i kreativni niz koji je postigao sa “The Marshall Mathers LP”.

Govoreći u novom intervjuu pod nazivom ‘Marshall From Detroit’ (koji je dostupan za gledanje na uređajima Oculus Go, Rift i Gear VR), voditelj Sway Calloway upitao je Eminema o potrazi za tim “savršenim stihom” i je li ga ikada uspio pronaći.

Bit ću 100% iskren: osjećam se kao, i dugo se ovako osjećam – uvijek sam jurio ” Marshall Mathers LP ,” rekao je Eminem. – Jer znam da je uhvatio trenutak, znaš li što govorim? To je poput vremenske kapsule, kad se osvrnem na to. Vrijeme koje je tada bilo i previranja u mom životu.”

Sranje se događalo tako brzo i van kontrole. Imao sam mnogo bijesa u sebi”, dodao je. – Kad ljudi kažu da im nedostaje stari Eminem, osjećam da je o tome riječ. Nedostaje im bijes. Više nemam bijes koji sam imao, ali još uvijek imam istu strast. Ponekad ne izađe van na pravi način, i onda kao: “Što je to, jebote? Čovječe, uzmi pauzu.”

Ne znam s kim se natječem, ali samo želim biti … u ovoj generaciji sada ima mnogo sjajnih repera i umjetnika. I gledam ih, i volim ih, a natjecateljski duh u meni želi držati korak s najboljima od najboljih.

Rap God, za nas si uvijek najbolji.

 

TAGOVIeminem Marshall From detroit Marshall Matters

Komentiraj