Glazba

žvakni

Aside Banners

Flavors of Denim Era – dođi na traper fiestu u klub Klub. na Chewing Gum

Piše , Objavljeno

Znaš završiti vječne stihove “don’t be fooled by the…” ili tražiš ljubav svog života na plesnom podiju kad zasviraju Nelly i Kelly? Imamo nešto za tebe.

Nakon Dirty Southa, Croatia vs Everybody, posebnog Špancirfest izdanja – Chewing Gum se vraća u klub Klub. (to ti je u Hatzovoj, koji minut od Glavnog kolodvora, neka te bude sram ako ne znaš) u Flavors of Denim Era izdanju – i to u subotu, 24. studenog od 23:55.

Organizatori vas ohrabruju da dođete odjeveni u “kanadsko odijelo” – još znano kao “sve od trapera”. Traperice, trifrtaljke, kratke hlače, košulje s bolo kravatama, jakne, kape, čak i Vansice od trapera – svaki takav odjevni komad je dobrodošao, a ako baš ništa nemaš, poslužit će i Denim Deo koji dokazuje Proustovo vraćanje u prošlost putem osjeta mirisa u djelu koje savršeno pristaje temi ovog partyja – “U potrazi za izgubljenim vremenom”.

Screenshot_8

Uz pomoć DJ kontrolera će vas niz memory lane spustiti DJ Oliver, čovjek koji u svom arsenalu ima gotovo svaki žanr i podžanr (ništa vaporwave, ništa psytrance, sve ostalo ide). U rodnom Osijeku je pokrenuo Bassinga program, a i DJ je koncertnoj senzaciji Krankšvesteru – i Triki i Sett su ljubomorni na njega jer jedini ima kosu. Otvorenog uma, srca i ušiju počuj što ima podijeliti s tobom.

Screenshot_7

Upad plaćaš 20 kuna do 01:00, a nakon toga 30 kuna. Ako imaš manje od 19 godina, nakon kokica i rane projekcije Fantastičnih zvijeri popravi pH vrijednost u ustima uz neke dječje Orbit žvake i na spavanje doma. Svi ostali su itekako dobrodošli u Klub da sami postanu Fantastične zvijeri, treba napravit neka sjećanja koja ćeš prepričavati unucima.

TAGOVIchewing gum dj oliver izlasci party zagreb

Komentiraj