Glazba

Banner 300

Glazba friško ispod peke: bez slušalica nigdje

Piše , Objavljeno

Neke od ovih pjesama rasturaju na određenim tržištima, a mi bismo htjeli da ih više ljudi sluša. Neke su predodređene da budu hitovi. Neke jesu hitovi, ali nikako da se probiju kod nas. Pokušavamo kopati i dati vam najsvježije od svjetske glazbe, najsvježije od onog što nas veseli u sitne sate kad se osjećaš maglovito ili sretno.

Kehlani – CRZY

Pršti samopouzdanjem. Malo smo zaljubljeni.

Joey Purp – Girls @ ft. Chance the Rapper

Gdje su te cure? Joey i Chance predstavljaju Chicago, a doživljaju pjesme svakako pomaže ovako blesav spot za koji se vidi da su se glazbenici zabavljali dok su ga snimali.

Ako ti je dobra stvar, ima tog još na Joeyevom mikstejpu iiiDrops.

Jamie Lidell – Walk Right Back

Džejmi Lidel nam je draži od Džejmi Lanistera. Ovu stvar smo čuli, ali sad je vani i trippy spot koji pokušava prikazati kako izgledaju prva dječja sjećanja. Naša nisu toliko šarena, ali možemo razumjeti ovakvu vizualizaciju. Podsjeća nas na indie animaciju kakvu smo gledali u Animaviziji na HRTu nekoć davno. Možda ipak je kao naša rana sjećanja?!

Novi album mu je vani sredinom listopada.

Skylar Grey – Kill For You feat. Eminem

Ovu djevojku znamo još iz vremena dok smo slušali Fort Minor s pjesme Where’d You Go. Tad je pjevala pod imenom Holly Brook. Oduševili smo se kad smo čuli da pod novim imenom ide osvojiti top liste. Nekoliko puta joj je to i uspjelo, ali svaki put u suradnji s nekim reperom. Lupe Fiasco, Eminem, Dr. Dre… Ovaj put je opet uzela Eminema za suradnju i stvar bi mogla biti hit. A i ako ne bude – nama dobro.

Ima nevjerojatne vokalne sposobnosti, prepoznatljiv ton i treba biti veća zvijezda nego što je.

James Fauntleroy – Anywhere’s Cool

Fauntleroy se samo pojavi s novom glazbom. Nema veze što je snimljena u nekoj šupi, što je mastering pjesme nepostojeći i što sve pomalo šumi. Ide nam. Sviđa nam se što je stavio No Facea iz Spirited Awaya za cover pjesme na Soundcloudu.

GoldLink – Rough Soul

GoldLink rastura, a pomogli su mu i April George te Kintaro iz The Interneta. Funky totalno, nominiramo ovo za pjesmu tjedna. Ako itko sluša i donosi takve odluke.

NXWorries – Lyk Dis

NxWorries su neizbježni Anderson .Paak i zajebani producent Knxwledge koji ne govori često, ali se izražava zvukovima bolje od većine glazbenika. Zajedno će izdati album nazvan Yes Lawd! (imenovan prema Paakovom slavnom uzviku) kroz mjesec dana. A dotad – lyk dis.

TAGOVIchance the rapper eminem friško ispod peke glazba hip hop kehlani

Komentiraj