Glazba

udri.

Aside Banners

Glazba friško ispod peke: hardkor glave, spotovi na LSD-u i nulta gravitacija

Piše , Objavljeno

Beyonce, James Blake, Lana Del Rey, Death Grips… Nema šta nema.

Beyonce – Formation

Beyonce – klasika. Nakon pojavljivanja u najvanilija spotu Coldplaya (iako je najbolja stvar tamo – uz šareni taksi), iznenadila je svijet s novim spotom. Primijetili smo da ne voli nositi grudnjak što uvelike odobravamo.

Ovo je aktivizam zamaskiran u siguran radio hit. Ako pogledate potonule policijske automobile i klince brejkere pred policijom pod punom opremom, bit će vam jasniji taj aktivizam.

“Best revenge is your paper”

Kraljica ohrabruje ljude da uzmu te pare.

James Blake – Modern Soul

Drago nam da je James Blake rezidentni DJ na BBC Radio jedinici jer mu je to savršena platforma za samopromociju. Inače kad kažemo “samopromocija” mislimo na seronje koji supstancu zamjenjuju hvalisanjem, ali James Blake ubija apsolutno sve što dotakne pa tako i ovu baladu koja je idealna za kišne večeri jer poslije kiše dolaze gljive.

RJD2 – The Sheboygan Left

Hvala na Soundcloudu! RJD2 bacio tamo novu stvar s nadolazećeg albuma Dame Fortune, a na njoj najviše volimo synthove. Poslušaj, nećeš ih promašiti.

OK Go – Upside Down & Inside Out

Možda ime zvuči kao ona jedna pjesma nekoć davno, ali nije ni blizu. OK Go nikad nismo ozbiljno SLUŠALI, ali sa spotovima rasturaju. Ovaj je sniman u Rusiji u avionu koji je nekoliko tisuća puta jurio prema tlu kako bi se stvorio efekt nepostojanja gravitacije. Gravitacija je samo navika.

OK Go – Upside Down & Inside OutHello, Dear Ones. Please enjoy our new video for “Upside Down & Inside Out”. A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Posted by OK Go on Thursday, February 11, 2016

Death Grips- Hot Head

Prigovaraju nam da nemamo hardkora. Pa evo vam malo Death Gripsa da se samozapalite. Elektro. Pank. Rep. Ne znamo nikad što je. I najbolje je tako.

Jack Garratt – Fire

Đinđer s dušom. Priključite se njegovom “fanovlju” prije nego postane senzacija i svi ga odjednom prigrle. Fire počne mirno, a onda kreće kaos. Dobar kaos.

Lana Del Rey – Freak feat. Father John Misty

Ako imate jedanaest minuta života, pogledajte ovaj triperski video Lane Del Rey. Na prikazivanju videa, otac Ivan Magloviti je rekao kako je video djelomično inspiriran njegovim tripanjem na koncertu Taylor Swift. Možda se inače ne ložite na Lanu Del Rey, dajte šansu ovom videu. Uvijek možete izgasiti računalo i zapaliti ga nakon 45 sekundi spota ako vam ne sjeda.

Bon Iver – Haven, Mass

Ako voliš Bon Ivera iz Skinny Love faze, moraš čuti ovu stvar koja je ugledala svjetlo dana ovog tjedna. Stvar je iz 2009. ili 2010. Evo, oblačimo vestu, radimo čaj od travki koje smo sami ubrali na planini i puštamo bradu.

TAGOVIbeyonce friško ispod peke glazba hip hop james blake kanye west OK Go

Komentiraj