Glazba

i puno više...

Aside Banners

Glazba friško ispod peke: i fenomenalne žene i egipatski ljubavnici

Piše , Objavljeno

Screenshot_8

Pređimo na stvar(i).

Flume – Say It feat. Tove Lo

Američki glazbeni blogovi su se iznenadili interesom Coachella publike za Flumeovim koncertom. Tko im kriv kad ne čitaju Idesh!? Tove Lo se pojavljuje na ovoj stvari, a osjećamo u kostima da će biti hit.

Harrison – Vanilla feat. Ryan Hemsworth

Kanada je luda. Prije smo na spomen Kanade mislili na Bryan Adamsa i Terrence&Phillipa, a sad nam je u glavi Kaytranada i Ryan Hemsworth, a odnedavno i producent iz Toronta – Harrison. Uskoro mu izlazi album na Last Gang Recordsu, a najavljuje ga “vanilijom” na kojoj se i Hemsworth pojavljuje. Još ne znamo u kolikoj mjeri, ali stvarno nije ni bitno.

Kali Uchis – Only Girl feat. Steve Lacy, Vince Staples

Lacy nam ne leži, ali Kali volimo čuti, a vers Vince Staplesa je uvijek dobrodošao – pa makar bio i pretiho umiksan kao ovdje.

Egyptian Lover – I Cry (Night After Night)

Stones Throw Records izbacuje antologiju egipatskog ljubavnika na vinilu, a tome u čast je nastao i ovaj ludi spot. Pogledaj te prijelaze, pogledaj te boje… Egyptian Lover je legenda. Pogledajte te gengsta suze. Ovaj spot je toliko “80s” da i mi prolijevamo gengsta suze.

Atmosphere – Fireflies feat. Grieves

Slug, Ant i Grieves su zakuhali nešto posebno… Ako ti Rhymesayers record label i grupa Atmosphere nisu poznati, zavrni rukave i počni kopat. Najviše priča i iskrenosti u hip hopu imaju upravo oni.

Mocky – Keep Feelin’ This feat. Jamie Lidell

Brate i sestro, ovo je space jam.

The Kills- Heart of a Dog

Killsi će uskoro izbaciti novi album Ash & Ice (nemojte ga miješati s Colonijinim izdanjem “Vatra i Led”), a snimili su i spot za singl Heart of a Dog kako bi najavili novi dugosvirač. Idu i na turneju pa ih možete uhvatiti na Frequency festivalu u Austriji 20. kolovoza ili 26. listopada u Münchenu. Ima puno datuma, ali naša skromna procjena kaže da je ovo najbliže.

Mura Masa – What If I Go? featuring BONZAI

Jednostavan video i odlična stvar. Singl je izašao još početkom ožujka, ali nije doprla do nas, sva sreća imamo priliku ispraviti pogrešku. Mura Masa je 19-godišnji producent iz UK-a, a uskoro mu izlazi i prvi album. Surađivao je s Nao, surađivao je sa Shurom, a sad je na red došla i BONZAI.

Banzai!!!!!!

Laura Mvula – Phenomenal Woman

Toliko volimo Lauru Mvulu i presretni smo kad njezina nova glazba nađe put na internete. Fenomenalna žena, nema šta – a ovaj singl je inspiriran istoimenim remek-djelom poezije predivne Maye Angelou. 17. lipnja ćemo čuti i cijeli novi album.

TAGOVIfriško ispod peke glazba hip hop kaytranada laura mvula soul the kills

Komentiraj