Glazba

Aside Banners

Glazba friško ispod peke: Missy Elliot, Pharrell Williams i John Malkovich?

Piše , Objavljeno

Opet vam donosimo svega, dobroga i čudnoga da napunite baterije dok filujete tu memorijsku karticu novim megabajtima. Među tim megabajtima možete čuti i Johna Malkovicha kako čita Platona. Malo intermedijalnosti nije nikoga ubilo.

pharrell sesir (Custom)

Disclosure – Omen feat. Sam Smith (Dillon Francis remix)

Dillon Francis does it again. Mislili smo da Disclosureova “Omen” s bratom od Will Smitha, Sam Smithom, nikako ne može biti bolja i onda se pojavi Dillon Francis sa svojim remiksom. Već su svi počeli tepati “Dill-Closure”.

Za više Dillon Francis goodiesa, posjeti njegov Soundcloud.

Missy Elliot – WTF (Where They From) feat. Pharrell Williams

U kasnim devedesetima i ranim nultima, Missy je bila jedna od najvećih zvijezda hip hopa, ali i cijele glazbene scene. Otad je trč trč pa tamo radila neke singlove, ali zadnji album joj je izašao prije više od deset godina. Kraljica se odlučila vratiti, a tko joj može najviše pomoći u comebacku? Jedan od najvećih producenata današnjice. Produkcija autentični Pharrell Williams. Spot klasična Missy. Mladi i lijepi plesači s rudarskim/bocarskim lampama na čelu, marionete Missy i Pharrella, Missy odjevena u disko kuglu i neizbježni hoverboard…

Kad album izađe, nadamo se da će biti i koja Timbaland stvar s nekim prljavim r’n’b refrenom.

Freddie Gibbs – Extradite feat. Black Thought

Freddie Gibbsu je ime računa na Soundcloudu “gangstagibbs”. On je vjerojatno jedini gangsta reper čiji rad aktivno pratimo. Ostale ne možemo pratiti jer: 1) ili su postali bezvezni, 2) ili su umrli od side, 3) ili su se oženili i prestali raditi glazbu, 4) ili su pregengsta, 5) ili su oduvijek bili sranje… Freddie je raznovrstan, ima odlično uho za biranje beatova i biranje ljudi s kojima će surađivati. Ova pjesma je dokaz tome. Semplirani jazz klasik Nautilus Bob Jamesa i angažirani Black Thought iz Rootsa koji je odlučio malo odmoriti od Tonight Showa s Jimmy Fallonom i baciti maščobu na sve strane. Obucite mesarsku kabanicu. Ako postoji takva stvar.

Erykah Badu – Phone Down

Koliko ovu ženu boli briga. Ponovila istu rečenicu tisuću puta, a pjesma je i dalje bomba. Nedavno odradila Hotline Bling Drakeov, a sada nastavlja s telefonskom tematikom na Phone Down koja najavljuje njezin mixtape koji bi trebao izaći ovog vikenda. Znamo što radimo barem nekoliko sati ovog vikenda.

John Malkovich Yoko Ono Sean Lennon – Cryolife 7:14 AM

Što se ovdje j*beno događa? John Malkovich čita Platona, Yoko Ono umire ispred mikrofona, a Sean Lennon vjerojatno roka dio gitare na ovoj pjesmi. John Malkovich ima novi projekt nazvan “Like a Puppet Show” gdje čita Platona preko glazbe Erica Alexandrakisa, a onda ga vrhunski glazbenici remiksiraju. Nismo sigurni koliko je “Cryolife 7:14 AM” vrhunsko ostvarenje, ali sve što se događa ovdje je prerandom da smo morali ovo uvrstiti na popis.

Bibio – Petals

Britanski producent Bibio će ponovno izdati svoja dva albuma “Fi” i “Ambivalence Avenue” i to je odlična vijest za skupljače glazbenih medija, ali ono što nas posebno veseli je novi projekt najavljen singlom Petals. Melodično, sanjivo, malo basa bez definiranog beata… Čekamo to proljeće 2016. k’o ozebli sunce.

Floating Points – Silhouettes (I,II & III)

Nismo očekivali da će se Floating Points maknuti od svog čudnog i općeprihvaćenog miksa dubstepa i housea, ali ovo što sad slušamo je čisti jazz.

Objavljen prije nekoliko sati, a svirat će nam bar još nekoliko dana.

Anderson .Paak – The Season / Carry Me

Ovo je producirao 9th Wonder, a… i evo ga. Glavni urednik nas upravo zaustavlja, otima nam tipkovnicu i viče kako je dosta pjesama i da mora intervenirati. S balonima i velikim natpisom:

INTERVENCIJA

Ali još samo ovooooo…

TAGOVI.anderson paak 9th wonder disclosure friško ispod peke glazba john malkovich sam smith

Komentiraj