Glazba

divnoe

Banner300

Glazba friško ispod peke: ovaj tjedan je dokaz da ljubav ide kroz uho

Piše , Objavljeno

Nestalo je struje kad smo bili na pola članka. Morate nam vjerovati da je bio kompletan, zajedno s povijesti umjetnika, njihovim motivima, upotpunjen metaforama i usporedbama s duhom vremena – ali ode sve u…

Sad rekreiramo članak i izbacujemo uglavnom glazbu da ju možete playat bez previše opterećenja.

Nite Jewel – Had to let me go

Pjevala s Dam Funkom, čuli ju, zaljubili se i sad pratimo sve što radi. Petak je dan za nove albume pa tako je i njezin Real High izašao baš danas.

Brother Ali – Never Learn

Iz Minneapolisa dolazi ova hodajuća legenda. Rhymesayers u kući.

Jamila Woods – Holy

Jamilin album HEAVN smo slušali jutros. I jučer. Iako je izašao prošle godine. Bio je besplatno izdanje, ali sada će nepravda biti ispravljena i HEAVN će izaći kao digitalno i fizičko izdanje. Slavi novim singlom i novim spotom. Sreća. Pošaljite ovaj video svakom tko ne vjeruje u sebe dovoljno.

Angel Haze – Ressurection

Prošla je svašta, a ovom pjesmom najavljuje svoj povratak. Kaže kako je next level pa je tako i spot snimljen u 5k rezoluciji. Navikli smo od Angel Haze čuti malo više pjevanja, ali i ovaj zvuk joj pristaje.

SZA – Love galore feat. Travis Scott

Ako Nabil režira spot, mi volimo taj spot. SZA i Travis dobro rade skupa.

Cody Chesnutt – Image of Love

Znaš ovaj glas, zbog njega su Rootsi imali planetarni hit Seed 2.0. Zašto dva-nula? Jer je prvi Seed nastao u Codyevoj spavaćoj sobi gdje je snimio svoj prvi album Headphone Masterpiece.

Migos – Slippery feat. Gucci Mane

Zabava u bazenu i dijelovi tijela. Swag.

DJ KHaled – I’m The One feat. Justin Bieber, Lil Wayne, Quavo & Chance the Rapper

Prošli tjedan smo malo iskilavili, ali ispravljamo grešku djelomično s objavom ove stvari od prošlog tjedna. Bieber je dobio preveliku ulogu na pjesmi, zato pjesma traje predugo… Ostali – može. Khaled, he smart. Spojio repere koji imaju različit profil publike, svi će mu čuti stvar.

Goapele – POWER

Koliko nju volimo eeej. Make Your Move od Hieroglypicsa ne bi bio ista stvar bez nje. Nazad je, eksperimentira i topla je. Goapele <3

Little Dragon – Celebrate

Slavimo.

TAGOVIfriško ispod peke glazba ljubav

Komentiraj