Glazba

pump up the volume

Aside Banners

Glazba friško ispod peke: sve najnovije od sadašnjih i budućih hitova – samo za tebe

Piše , Objavljeno

Svaki tjedan ista priča, dobra priča, sretna priča. Čak i kad su tužaljke na listi. Kopamo za tebe najnoviju glazbu, podijeli i pošalji nekom kome želiš stavit osmijeh na lice. Od ovih stvari sigurno ima jedna koja će izazvati reakciju.

Ako želiš samo glazbu bez slovnih distrakcija – we got you! Klikni OVDJE.

Ako želiš dati pažnju ovim kreacijama – uroni sada dalje.

The Internet – La Di Da

I just caaaame to daaance…

Ovaj novi The Internet album će biti vrhunski. Ovo je treći singl vani, album izlazi 20. srpnja – znači idući petak (jer petkom izlaze svi veći releasovi kako bi se obračuni pozicija na top ljestvicama maksimizirali). The Internet – majstori bridgeva u pjesamama.

.

Mac Miller – Self Care

Mac Miller od bro-frat-pack lika kojem smo htjeli udubiti facu nekim tupim predmetom (jbg rođo, hip hop je nasilan žanr) postao čovjek na čija nova izdanja ipak pazimo.

.

Buddy – Trippin’ feat. Khalid

I ain’t your buddy, friend.

Svaki val repera ima go-to lika za refrene, drago nam je da ovom novom valu to postaje Khalid jer sve što prođe njegov larinks je čisto zlato.

.

Rudimental & Major Lazer – Let Me Live feat. Anne-Marie & Mr Eazi

Anne-Marie će biti zvijezda, lijepo da Mejdža Lejza i Rudi Mental prepoznaju to dovoljno rano, a i da je mogu dobiti u ranoj fazi karijere pa ju ne moraju platiti previše ni fiksno ni kasnije od royaltiesa. Volimo kad su nos za biznis i nos za talente isti nos.

.

Shad – The Fool Pt 1 (Get It Got It Good)

Kanada! Ako ste investirani u hip hop, vjerojatno ste pogledali Netflixovu odličnu četverodjelnu seriju Hip Hop Evolution, a osoba koja nas vodi kroz povijest hip hopa je radio i TV novinar Shad. Shad kojeg slušamo od razdoblja bloga Musical Schizophrenia (tko zna, zna), Shad koji nam je dao vrhunske glazbe kroz svoja tri albuma, a sada ćemo uskoro dobiti i novi. Ako niste nikad slušali ovog lika, vrijeme je da sjednete s hipsterskom šalicom kave u svoj kožni naslonjač prekriven fejk tepihom od ovčje vune i prelistate mu katalog kao Ikein.

.

Ibeyi – Transmission/Michaelion feat. Meshell Ndegeocello

Dvije predivne sestre i jedna jedina Meshell na basu.

.

DRAM – Prototype/Caretaker

DRAM ogolio klasičnu Andre3000 stvar koja ti treba svirati tijekom izgovaranja zavjeta na vjenčanju. Zabavan, divan, uvijek nasmijan, na prvu izgleda kao brat s kojim ćeš se najviše zabaviti na nekom blok partiju ili nekom rendom mjestu s rundom brokule, ali već je nekoliko puta dokazao da negdje duboko ima svoje demone i da je i on samo čovjek kad glazba stane. Vrhunski cover na koji je priljepio i Caretaker stvar sa Social Experimenta (projekt Nico Segala tada znanog kao Donnie Trumpeta još uvijek znanog kao Chanceovog prijatelja i glavnog trubača). Odvoji vrijeme za upijanje ovog. Trebat će ti nekad.

.

Lloyd – Caramel

Imaš D’Angelov spot za Untitled na koji dame počnu lučiti tjelesne tekućine, a koji je zatekao čak i muškarce koji su poželjeli isti abdomen i rupe na leđima. I onda imaš Lloyda koji je napravio ovaj cover gdje mu je gitara cover za junk. Koji k****?

Stvar je oke, ali ne možemo odvidjeti ovu katastrofu od kavera.

.

Sen Morimoto – People Watching

Sen Morimoto je još jedan dokaz da iz teških situacija rastu pozitivne stvari. Chicago je jedan izmučen grad, a Morimoto se vraća s perolakom “looking up” jazzy vibrom. Ima novi album vani, Cannonball mu ime, pronađi ga. I mi ćemo.

.

Childish Gambino – Summer Pack ljetne stvari

Ako trebaš nekoliko lakih, prozračnih pjesama za ljeto, Childish Gambino se pobrinuo za te. Nije u klasi “moraš odmah poslušati” This is America hit singla, ali ni ne treba biti.

Summertime Magic i Feels Like Summer. Čuj počuj.

.

.

Breakbot – Another You feat. Ruckazoid

Ed Banger Records u srcu. Moderni funk s vrhunskim animiranim spotom. Kaže opis videa da su se Breakbot i Ruckazoid udružili, stvorili Breakazoida, kozmičkog svodnika koji dijeli ljubav ljudima tako da ih vodi kroz galaksiju na planet ljubavi. Može!

Jedva čekamo da Bruno Mars opet pokrade Breakbota i napravi skoro identičan globalni hit. Jer to se događa stalno. Zato poklonite svoje uho Breakbotu sad. (Svejedno volimo Brunu, whut?)

.

Alessia Cara – A Little More

Sve povezano s ovom klinkom govori da će biti najveća zvijezda pop glazbe. Još uvijek je na tom putu, za svoj 22. rođendan je izbacila ovu stvar koju je sama napisala i producirala. Spot? Kolekcija osobnih videa. Pop zvijezdama u nastajanju je teško postići ikakvu razinu autentičnosti, ali Alessia to ima čak i kada se ne trudi. Ovo nije pop stvar, ovo je Frank Ocean meets Joni Mitchell, a to je uvijek dobar kombo.

.

Brockhampton – 1999 Wildfire

Brockhampton nam je obećao nove glazbe cijelo ljeto, a prvi dio tog obećanja je stigao u obliku 1999 Wildfire. Zasad samo Brockhampton može dati toliko slojeva i toliko različitih glazbenih dijelova u jednoj pjesmi. Ne sjećamo se kada je neka grupa brojna članovima imala ovoliku kemiju bez slabih karika.

.

Tora – Wouldn’t Be The Same feat. Kaleen Mak

Nije nam neugodno reći da ne znamo skoro ništa o australskoj grupi imena Tora, ali želimo znati više. Memo to ourselves: prati sve što Tora napravi. A treba i rewind odradit na sve što su izbacili na svom soundcloudu dosad. Kakva stvar.

Benny Blanco – Eastside feat. Khalid & Halsey

Benny Blanco je producent o kojem se ne zna previše, ime mu nije posvuda, a trebalo bi biti. Tek mu je 30 godina, a surađivao je s najvećim svjetskim zvijezdama (i odgovoran je za neke vrhunske pop hitove, ali i za neke očajne). Imamo ovaj spot koji nas upoznaje s njim i njegovim svijetom. Fantastično nešto. Ovo je jedan dobar spot. Fakin Benny Blanco e.

A stvar? Kaže da su u stvaranju sudjelovali Cashmere Cat, Ed Sheeran, Andrew White, Khalid i Halsey. Dream team, rekli bismo.

.

Jeremih, Ty Dolla $ign – The Light

Nije Common – The Light, ali ima fino otvaranje.

“Leeeeet’s Haaaave Sex”

I Jeremih uleti s djelomičnom interpolacijom Ahmadove Back in the day koju je isfurala i Brandy nekad. Sve rnb zvijezde to rade danas, Chris Brown zahvaljujući starim hitovima i melodijama još uvijek ima karijeru.

.

Tobi Lou – The Blue

Kad čuješ, znat ćeš da je Chicago u pitanju. Val se nastavlja. Keep it wavy.

ha

.

TAGOVIfriško ispod peke glazba muzika najnovije pjesme novo pjesme što slušati

Komentiraj