Glazba

Aside Banners

Glazba friško ispod peke: tjedan bez glazbe je s*anje pa ti spašavamo tjedan

Piše , Objavljeno

Teško nam je živjeti pa nam dobro dođe ovaj petak kada skrolaš kroz blogove i sajtove te kopaš glazbu i dijeliš ju sa svijetom.

Cijelu playlistu nađi OVDJE za neopterećeno slušanje, a ako treba konteksta – čitaj dalje.

Father – Lotto feat. ABRA

.

Već smo ranije čuli stvar, sad imamo i spot. Treba podsjetiti puk na Awful Records svaki put kad dobijemo priliku.

Col3trane – Britney

.

19-godišnji Col3trane uskoro izbacuje BOOT mixtape, najavljuje ga ovim spotom. Trippy.

DRAM – Best Hugs

.

Prošlog mjeseca smo dobili EP od DRAM-a s tri stvari, a sada i spot za prvu stvar. Ni ne smeta nam product placement u spotu, volimo DRAM-a i opraštamo mu sve. U spotu priređuje jedan čudan swingerski party s najraznovrsnijom ekipom ikad. Pozdravljamo!

Tyler, the Creator – See You Again

.

“Tell me do you look both ways when you cross my mind”

Novi Tylerov spot u kojem se pojavljuje i pajdo A$AP Rocky i Kali Uchis. Spot je režirao sam, a ovo nam je ujedno i najdraža stvar s Flower Boya. Na kraju spota je još jedna stvar s istog albuma, ali nećemo ti sve odati, moraš i ti nekad kopati.

Travis Scott – Stop Trying To Be God

.

Još nismo stigli preslušati Astroworld, ali nakon ove stvari i spota smo dobili želju, samo još nemamo to vrijeme da probavimo album onako kako to volimo – koncentrirano! Dovoljno ti reći da su na stvari Philip Bailey, James Blake, Kid Cudi i Stevie Wonder na harmonici. Stevie j* Wonder! Spot je pretjeran, ali hej… To je Travis.

Ayo & Teo, Lil Yachty – Ay3

.

Viralna dječica iz Atlante odrastaju i dalje rade infantilnu glazbu i dalje ih puštamo na najglasnije.

dvsn – Morning After

.

dvsnov Morning After nam je bio jedan od najboljih albuma prošle godine, a napokon je izbačen spot singl nazvan kao i album, punih 10 mjeseci poslije. I 10 mjeseci poslije – ignoriramo sve nove releasove i vraćamo se slušati ovo OVO Sound izdanje.

Wafia – I’m Good

.

Volimo Wafiju od suradnji s Ta-Kuom, a sad je odlučila napraviti pjesmu o nadolazećem slomljenom srcu. Kaže da ju je napisala kad je prvi put predvidjela da veza puca pa evo vam heartbreak u neonskom izdanju, pjesmu koju bi i sama Wafia htjela čuti na kraju puta.

Jessie Reyez – Sola

.

Ayayay! Jessie Reyez na španjolskom. Klasika – sva sreća da smo gledali Esmeraldu pa da razumijemo o čemu govori. Jessie Reyez je pravi MVP, sve zna, sve može – bez obzira na jezik. Pojavilo se odnikud. Može.

tobi lou – Goaty

.

tobi lou misli da smo svi koze. Prije tjedan dana je netko u Boiseu u saveznoj državi Idaho izveo teroristički čin puštanja 100 koza na ulice. Tobi je preuzeo odgovornost za čin. Legendica. Prozračna stvar, ljeto i koze, što više trebaš?

RAY BLK – Run Run

.

Nismo sigurni gdje smo prvo susreli RAY BLK, moguće da je Colors Show, ali nam je drago da je od te neke točke u našem životu. Vidimo utjecaj Jorje Smith i njezinog hita Blue Lights u pokušaju stvaranja društveno odgovornog r&b-ja i tu nema ništa loše. Neka ga je više.

Mura Masa – Complicated feat. Nao

.

I prošli tjedan i ovaj tjedan – ovaj put spot. Samo ljubav.

Bones & Bridges – Go Figure

Ono kad je stvar toliko dobra da otvoriš sourcecode i tražiš embed jer na službenom soundcloud profilu im je stvar privatna. E pa mi smo Robin Hood ove igre i želimo da slušate ove likove koji pišu hitove drugima (Drake, Alessia Cara…), a sada i sebi.

Clairo & SG Lewis – Better

.

Daj nam taj pop u venu.

BJ The Chicago Kid – The Opening Ceremony

.

Ovog momka pomalo nezahvalnog imena znamo još od webserijala Maestro Knows kada se kotrljao s Maestrom diljem svijeta i bilo nam je drago vidjeti da je uspio.

 

I koja ti je najbolja stvar? Napiši nam u komentaru. Tenks.

TAGOVIfriško ispod peke glazba hip hop muzika najnovije pjesme pjesme r&b soul spotovi što slušati

Komentiraj