Glazba

još rokenrola

Aside Banners

God.name se vraća dvostrukim singlom Dno i Life

Ne pitajte nas kako single može biti double, jer to nadilazi naše kognitivne mogućnosti, ali ono što lako kužimo jest da God.name odlično praše.

Piše , Objavljeno

Četiri godine nakon prvijenca (Moje riječi, Aquarius records) na scenu se novim albumom Krugovi vraćaju alt-rockeri God.name. Album sadrži 10 novih autorskih skladbi u kojima God.name-ovci šire svoje muzičke horizonte prema drugim glazbenim smjerovima.

God.name feat. Silk Flow – Life

Iz službene objave:

Tako je za prvi ‘double’ singl odabrana pjesma ‘Dno feat. Silk Flow’ koja na albumu ima i englesku inačicu – pjesmu ‘Life’.
Porečkim rokerima se u ovoj pjesmi pridružio mladi hip-hoper Silk Flow, koji svojim angažiranim tekstovima daje još dodatnu težinu već žestokoj pjesmi.
Obzirom da pjesma ima hrvatsku i englesku inačicu, donesena je odluka da se snime dva spota.
Za lokaciju snimanja spota odabrana je plesna sala u Svetom Lovreču, koja se pokazala kao odlična kulisa žestokih rifova grupe.

Glavni snimatelj bio je renomirani fotograf Nenad Šimunić te mladi fotograf i videoproducent Nenad Bravar. Službeni fotograf bila je Mikela Janko, a glavni koordinator Darko Hrastovčak, koji su ujedno i članovi lovrečkog KAF-a u čijoj se i organizaciji i snimao ovaj spot. Režiju kao i montažu potpisuje Kristian Macinić.

TAGOVIglazba god.name rock single spot

Komentiraj