Glazba

Vrlo dobra mjuza

Aside Banners

Skinite si radio playliste svih GTA naslova!

Piše , Objavljeno

Rockstar Games je odlučio fanove Grand Theft Auto serijala, prije izlaska dugoočekivanog petog dijela, počastiti kompletnim radio listama i legendarnim pjesmama, u kojima smo mogli uživati svih ovih godina.

GTA

Osim što su vraški dobre i zanimljive igre, GTA naslove je uvijek krasio i vrlo unikatan element, koji možda na prvi pogled nije toliko upadao u oči (odnosno, uši), ali je itekako podizao atmosferu i štimung. Govorimo dakako o radio stanicama, za svaku igru unikatnim setom pjesama, talk-showova, reklama i skitova, koje je igrač mogao vrtiti u svom ukradenom automobilu.

I premda je već neko vrijeme dostupno na internetu putem malo ilegalnijih kanala, Rockstar je odlučio postaviti službene liste na iTunes i Spotify, sa probranim radio stanicama i pjesmama, a cijeli popis možete naći na njihovoj službenoj stranici.

Svaka od zasebnih igara i dodataka tako ima svoj posebni glazbeni izričaj, te ćemo moći uživati u East Coast hip-hopu iz GTA IV, americani, Public Enemyu i countryu iz San Andreasa te hitovima 80-ih iz Vice Citya. Za svakoga se nađe ponešto, ali kao po običaju, za nas u jugoistočnim europskim krajevima će nabavka ovih materijala biti skoro pa nemoguća misija. Sva sreća, postoji rješenje i za taj problem, pa evo nekoliko najboljih (ne)službenih Youtube radio stanica.

West Coast Talk Radio (WCTR) – gotovo 2 sata najbolesnijih razgovora i vijesti iz San Andreasa:

K-Jah Radio – samo reggae iz Liberty City Storiesa:

Wildsyle Pirate Radio – funk, hip-hop i mnogo druge fine ’80 glazbe iz Vice Citya:

Electro-Choc – najbolje od europskog popa i rane elektronike iz GTA IV:

Ostalih 20-ak kompletnih radio stanica možete naći na Youtubeu (gdje bismo bili bez njega), a to bi itekako moglo skratiti vrijeme dok čekamo što će nam novoga (i) u glazbenom smislu donjeti GTA V.

TAGOVIglazba gta radio rockstar San Andreas Vice City

Komentiraj