Glazba

ili ima muda ili mu fali daska

Aside Banners

“Kanye, slušaj… Lud si i vrijeme je da prestaneš” – rekao da je utjecajniji od Kubricka i Picassa

Piše , Objavljeno

Cirkus Kanye Westa ne prestaje. Bez obzira što je dužan.

Nakon što smo ga pohvalili na posjedovanju veličanstvenog para muda da pusti album s laptopa pjesmu po pjesmu u prepunom Madison Square Gardenu, Kanye daje sve od sebe da uvidimo kako uopće nije bila stvar u “imanju muda” nego u nestalim daskama u glavi.

Izvor: @fourbyazzurro instagram

Izvor: @fourbyazzurro instagram

Povukao je album s interneta pa ga je vratio pa ga je opet povukao da ga još malo popravi. Žicao je na Twitteru novac od vlasnika Facebooka Marka Zuckerberga za veličanstvene “Kanye West ideje”. Radilo se o sitnišu od milijardu dolara. “Dio obitelji” Kylie Jenner je potpisala ugovor s Pumom, na što je Kanye oprao Pumu kako pokušavaju razdvojiti obitelj i rekao je da će im vratiti keš. Otvoreno je tweetao o osobnom dugu od 53 milijuna dolara, a navodno ženica Kim K. nije presretna s njegovim ispadima na društvenim mrežama.

Ludost subotnje večeri

Ono što se dogodilo u subotu još uvijek ima potpunu pažnju medija. Naime, prije nastupa na Saturday Night Liveu Kanye je imao slom živaca jer je ekipa SNL-a maknula dio pozornice. Radilo se o blještavom podu koji je refleksijom svjetla stvarao probleme kamerama pa su ga maknuli.

Kanye ne može podnijeti da netko dira u njegovu umjetničku viziju pa je doživio blagi nervni slom – što se donekle i vidi pri kraju izvedbe pjesme Ultra Light Beam kad skače i viče. (Video možete pogledati ovdje)

Prije samog nastupa je prijetio da će odšetati sa seta na što je morao reagirati gazda SNL-a Lorne Michaels.

Iscurila je i snimka njegovog ljutitog monologa prije samog nastupa u kojem:

– govori da je Taylor Swift “fake ass”
– naziva producente “white motherf***rsima”
– govori da je utjecajniji od Stanley Kubricka, Picassa, apostola Pavla i Escobara
– naglašava kako će slomiti internet

Poslušajte sporni audio zapis iz bekstejdža Saturday Night Livea:

Dovoljno je zla nanio jadnoj Taylor Swift, a na novom albumu je napomenuo kako bi se mogli seksnut te da je “tu kučku proslavio”. #TeamTayTay nije to baš najbolje prihvatio, a Taylor Swizzy je na dodjelama Grammya rekla kako uvijek postoji netko tko želi uzeti sve zasluge za uspjeh žena. Dobro si mu rekla, Tay Tay! Iako, ne treba stihove repera ozbiljno shvaćati. Osim ako su veći od apostola Pavla.

kanye-13

Ono što nas je najviše zabavilo je Kanyeov izgovor prezimena redatelja Stanley Kubricka. Krubrick! Prvo smo mislili da je samo lapsus, a onda smo to čuli još jednom. I to dolazi od čovjeka koji se bunio kako mu nitko pravilno ne izgovara ime.

Sada ne samo da ga izgovaramo pravilno nego ga cijelo vrijeme izgovaramo – zahvaljujući njegovoj ludosti.

Otvoreno pismo Kanyeu

Dragi Kanye,

u svojoj napuhanoj glavici lomiš internet svaki dan i iako volimo konzumirati tvoje proizvode, bojimo se za tvoje zdravlje. Ako ne razumiješ naše brige i želje, tvoj menadžer Izvor Živković ti može pomoći u prevođenju.

Novi album je bomba. Hvala na albumu. Čak i kad pustimo nešto drugo, osjećamo se krivo i pustimo Pablov život jer ga MORAMO SLUŠATI. Skinuli smo ga s torrenta jer si ga stavio za stream samo na prokletom Tidalu koji nije dostupan kod nas. Ako izdaš fizički medij, možda ti i pomognemo sa stotinjak kuna da smanjiš svoj osobni dug. Ili pitaj Adidas da ti pomogne. Ili ženicu. Ili bilo koga od njezine rodbine. Evo, Kylie Jenner je potpisala za Pumu, pitaj ju da ti posudi koji dolar.

Daj nam dobre glazbe i dobrih Kanye West ideja, samo ohladi malo s ludilom. Ili luduj u tišini, daleko od Twittera i kamera.

Tvoj obični fan.

Možda je shvatio.

Iako sumnjamo.

TAGOVIgenij kanye west kubrick ludilo ludo picasso

Komentiraj