Glazba

Aside Banners

Kevin Durant u ulozi modela! Pogledajte kako se snašao u ulozi modela Drakeovog NOCTA brenda

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@easymoneysniper/Canva

NBA superzvijezda Kevin Durant ušao je u svijet mode i okušao se kao model u Drakeovoj nadolazećoj košarkaškoj kolekciji brenda NOCTA. Iako se svojom neobičnom građom teško uklapa u svijet mode, njegov je stil s godinama postao prepoznatljiv, što je prepoznao i Drake.

Drake je na Instagramu, otkrio najnoviju kolekciju s Nikeovim brendom NOCTA, uz natpis „Easy Money“, „NOCTA basketball, odjeća za nastup na i izvan terena.“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Poznato je kako je NBA fenomen Kevin Durant dugogodišnji Drakeov prijatelja, a njihovo prijateljstvo seže u 2012. Tada ga je Drake pozvao na gostovanje u pjesmi „Pop That“ s French Montanom.

Pojavio se i u Drakeovom spotu za pjesmu „Laugh Now Cry Later“ 2020.

KD na slikama usisava sobu punu novca, pomoću NOCTA usisivača naravno, dok nosi NOCTA Swarovski velur jaknu i svijetloplave košarkaške hlače.

Na drugoj slici, KD je na telefonu odjeven u komplet svijetloplavog košarkaškog dresa i kratkih hlačica, uključujući Engineered Knit tajce. Kevin Durant, također je poznat po svom nadimku s društvenih mreža „Easy Money Sniper“,  a tako je i predstavljen. Slogan glasi „Easy Money, For NOCTA“.

 

TAGOVIdrake kevin durant kevin durant model Nike NOCTA NOCTA x Nike