Glazba

yesssss

Aside Banners

Legendarni Tiny Desk objavio pobjednika svog natječaja

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Tiny Desk nam je najdraži glazbeni segment na čitavom internetu. Već smo pisali o 10 nam najdražih live izvedbi tamo – iako bismo ozbiljno trebali obnoviti tu listu. Na Tiny Desk dolaze i najveće glazbene zvijezde i manje poznati glazbenici kako bi predstavili svoj rad u nešto drukčijem ruhu. Ipak je drukčiji koncert u zatvorenom radijskom studiju nego na velikim pozornicama i u klubovima. Svake godine održavaju natječaj za nove nade, a pobjednik dobiva priliku nastupiti kao dio Tiny Desk serije.

Ono što su nekoć bili Linda Diaz, Quinn Christopherson i Tank & the Bangas, ove godine je Neffy, kantautorica čija je video prijava očarala žiri. Žiri se sastojao od glazbene zvijezde Phoebe Bridgers, repera Tobe Nwigwea, prošlogodišnje pobjednice Linde Diaz, radijskih djelatnika Johna Morrisona i Jewly Hight te zaposlenika NPR Musica – Bobbyja Cartera i Boba Boilena.

Neffy dolazi iz Arlingtona, već je odradila na stotine live nastupa u New Yorku i Washingtonu, a sada će dobiti priliku nastupiti pred svijetom. Nažalost Neffy zbog svjetske situacije i pandemije neće nastupiti u poznatom okruženju NPR ureda već će svirati i pjevati u Tiny Desk Home studiju, vlastitom aranžmanu, ali nimalo važnijem.

Ako vas zanimaju i ostale prijave – kojih ima poprilično puno, bacite oko na službenu stranicu natječaja.

TAGOVIglazba npr radio što slušati tiny desk