Glazba

kad će više?

Aside Banners

Ludost ili predanost? Kanye West živi na stadionu kako bi završio novi album

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Potvrđeno je kako se Kanye West stvarno zatvorio na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti kako bi završio svoj deseti studijski album. Već ranije je poznat po fizičkom odvajanju od svakodnevnog života – za My Beautiful Dark Twisted Fantasy je živio na Havajima sa svim svojim suradnicima, za Ye se zatvorio u neku kolibu, a sada je na red došao i stadion.

U četvrtak je premijerno održao slušanje svog novog albuma DONDA, još ga nije izbacio van jer ga mora dovršiti.

Na Instagramu je podijelio kako izgleda njegov životni prostor na stadionu koji inače zaprima 71 tisuću gledatelja. Krevet, TV, utezi. To je to.

Jednom prilikom je slavnom piscu Victoru Hugou ostalo svega šest mjeseci da završi naručeni roman. Prije toga je pio, slavio, izlazio, družio se s pariškom elitom. Svojim slugama je u jednom trenutku naredio da mu zaključaju svu odjeću u veliku škrinju kako bi bio prisiljen raditi bez distrakcija. Opcija da izađe van više nije ni postojala. Završio je roman prije roka. Taj roman je bio Zvonar crkve Notre-Dame.

Kanye West očito radi sličnu stvar, želi se potpuno fokusirano posvetiti novom djelu koje nosi ime njegove pokojne majke.

TAGOVIglazba hip hop kanye west