Glazba

Tko ide na "Jezero zabave"?

Aside Banners

Mikleuška Open Air – 24 sata elektronske glazbe

Udruga mladih "Mikleuška Open Air" 11. godinu za redom organizirat 24-satni festival elektronske glazbe.

Piše , Objavljeno

Datum održavanja festivala je 16. lipnja 2012., program počinje u podne i traje 24 sata, a glazba će se izvoditi na čak tri odvojene pozornice – mail stage, vip area, trance stage. Lokacija održavanja je jezero Mikleuška, koje se nalazi 60-tak kilometara od Zagreba, između Kutine i Popovače. Projekt je poznat i pod nazivom “Jezero zabave” te je jedini takav festival u Hrvatskoj koji se može pohvaliti des etogodišnjom tradicijom održavanja.

Dnevni glazbeni program pokrivat će domaći izvođači iz reggae, ska, dub, d’n’b žanrova dok je noćni program predviđen za izvođenje elektronske glazbe. Posjetitelji će uz glazbu preko dana imati na raspolaganju razne sportske i zabavne sadržaje te osiguran prostor za kampiranje na području jezera.

Ove godine MOA team i firma Gryllus d.o.o. pod pokroviteljstvom LWA Wakeboards pripremaju posebnu atrakciju na jezeru za posjetitelje koji će se moći okušati u skijanju na vodi tj. sve popularnijem wakeboardingu.

Osim navedenog u pripremi su i hula hoop radionice, žongliranja lopticama, čunjevima, contact jugglinga. Posebnu atmosferu napravit će i noćni preformans “UV cabaret” skupine iz Zagreba koja nas po drugi puta za redom dolazi razveseljavati na jezeru.

MOA – “Mikleuška Open Air” – je udruga mladih koja se bavi poticanjem korisno-društvenog rada te organizacijom festivala kojima je cilj promicanje i očuvanje prirodnih ljepota kao i kulturne baštine.

TAGOVIElektronska glazba Festivali Mikleuška Open Air

Komentiraj