Glazba

crna misao bog

Aside Banners

Najimpresivniji freestyle stoljeća – Black Thought iz Rootsa je najbolji reper ikad!

Piše , Objavljeno

Jedan je Black Thought!

Znamo da inače ne idemo ovako duboko u svijet glazbe ili glazbenih viralnih videa, ali ovom nadljudskom performansu morate svjedočiti ako već niste. Isključite sve, stavite video na full screen i svoje oči i uši poklonite ovom bogu na idućih 10 minuta.

.

Black Thought, MC iz legendarnih The Rootsa, u zadnje vrijeme je najčešće poznat kao dio viralnih videa iz emisije Tonight Show s Jimmyjem Fallonom gdje su Rootsi kućni bend, a nekoliko puta ste ga možda i sreli na Internetima upravo zahvaljujući toj gaži.

Kao npr. ovaj video u kojem repa o Game of Thronesu.

.

Ali da ne pomislite kako je on samo lice s televizije koje ubire plaću skečevima i viralnim videjima, došao je na radio postaju Hot97 pokazati tko je najveći reper koji je ikada kročio Zemljom.

Toliko slojeva, takav performans, 10 minuta bez ijednog zamuckivanja ili borbe za zrakom – ovo mogu stvarno samo najveći od najvećih.

Da je solo umjetnik koji se trpa na naslovnice, sigurni smo da bi Black Thought bio na svakoj listi najvećih repera svih vremena (i živih i mrtvih), ali nam ni najmanje ne smeta što živi ovakav život. Koliko god se držao u sjeni većinu svoje karijere, na Hot97-u je pokazao što pravi MC zna i može.

Dovoljno je da pogledate ovaj GIF Funkmaster Flexa, voditelja emisije.

I što mislite? Slažete li se da je ovo najimpresivniji freestyle IKAD?

TAGOVIblack thought friško ispod peke glazba hip hop Jimmy Fallon rap the roots

Komentiraj