Glazba

lol likovi

Aside Banners

Negativni komentari zbog COVID potvrda zapljusnuli organizatore Zagreb Beer Festivala

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ljeto već je gotovo, jadranske obale su iza nas, vratili smo se u urede. Sreću i utjehu pronalazimo u nadolazećim kasnoljetnim festivalima koji će nam donijeti vrhunsku glazbenu podlogu, slaganje pivskih čaša jednu u drugu i potrebnu katarzu kako bismo izbacili pomiješane emocije nakupljene u posljednjih godinu i nešto.

Prvi u nizu festivala stiže već ovaj petak. Zagreb Beer Fest starta 3. rujna ispred Boćarskog doma. Vrhunski koncerti i veliki izbor domaćeg i stranog piva je kombinacija kojoj se veselimo.

Lineupom festivala smo oduševljeni – Goran Bare i Majke, Repetitor, Elemental, Natali Dizdar, sarajevska newcomerica Muha, TBF (na ZBF-u, inception), Porto Morto, Kandžija i Reper iz sobe.

Na vizualima također ponosno stoji “180+ vrsta piva”. Kako ćemo to sve uspjeti testirati?

E kad smo već kod testiranja…

Ulaz na sve aktivnosti je potpuno besplatan – osim ako nisi cijepljen pa ćeš trebati negativan test. Što zakon nalaže. Da se išlo na opciju bez testova i potvrda s popisivanjem, znatno manji broj ljudi bi mogao ući. I kakav bi to onda festival bio?

Na ulazu se kontroliraju EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, negativni testovi te dokazi o prebolijevanju COVID-a 19 u posljednjih 6 mjeseci. Ako nemaš ništa od toga, morat ćeš se testirati.

Organizatori su tražili najjeftiniju moguću opciju za necijepljene posjetitelje, cijena testa iznosi 80 kuna, a test vrijedi 48 sati. Mjesto testiranja će biti na samoj lokaciji festivala, a radno vrijeme je u petak od 16 do 22 sata te u subotu i nedjelju od 15 do 22 sata. Što će reći – ako želiš na sva tri dana i testiraš se u petak, možeš na sva tri dana s jednim testom – samo moraš pripaziti na satnicu ulaska. Na testiranje se možeš prijaviti OVDJE.

Očito je da su organizatori poduzeli sve moguće kako bi sve zakonom naložene mjere bile ispoštivane te kako bi posjetitelji mogli zadovoljno ući na Zagreb Beer Fest, ali nekima to očito nije dovoljno. Pročitaj ove sulude komentare u galeriji. Morali smo zamutiti imena ovih mutnih likova reda radi.

ZBF13
Galerija

Što reći? Možemo samo dodati da nam je drago da neće biti ovakvih likova na lokaciji. A svi ostali? Vidimo se na Zagreb Beer Festu, popit ćemo i za ove kojih nema. Sve vezano za event potražite na Facebooku!

Negativni komentari zbog COVID potvrda zapljusnuli organizatore Zagreb Beer Festivala