Glazba

vatrica

Aside Banners

Organizator nakon izlaska iz zatvora opet obećava: Fyre Festival II je spreman!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ono kad toliko prevariš ljude i budeš odgovoran za ogroman shitstorm da završiš u zatvoru. I ne samo to već se i snime dva dokumentarca o tvom propalom poslovnom pothvatu — luksuznom glazbenom festivalu koji je slavno propao!

Billy McFarland je pušten iz zatvora pa je podijelio na Twitteru kako se Fyre Festival II ipak događa. Provjerili smo datum ispod tweeta. Nije 1. travanj već 10. travanj. Lik je vjerojatno ozbiljan.

Izjavio je i kako duguje posjetiteljima prvog „festivala” preko 26 milijuna dolara te da te novce neće moći vratiti ako samo sjedi na kauču i gleda TV.

McFarland je odslužio četiri godine zatvora od dosuđene kazne od šest godina. I Netflix i Hulu su snimili dokumentarce o Fyre Festivalu, festivalu koji je McFarland krenuo realizirati s nekoć popularnim reperom Ja Ruleom.

Oslonio se na društvene mreže, festival na Bahamima su promovirala ogromna imena kao što su Emily Ratajkowski i Kendall Jenner, ali je opako pošlo po krivu. McFarlandovo neiskustvo i muljaže, nepostojeća infrastruktura na otoku, nerealni rokovi… Vidjet ćemo hoće li se sve samo ponoviti.

TAGOVIfestival fyre festival glazba zakon zatvor