Glazba

izlasci za prepričavanje deci

Aside Banners

Ove subote ništa od ostajanja doma – Chewing Gum je u Boogieju, idemo se čudno njihati na najfiniji hip hop i R&B

Piše , Objavljeno

Došlo je proljeće, nema više smrzavanja na putu do klubova ili, još gore, preskakanja izlazaka jer vlada teško “nedanje” i kauč izgleda privlačnije od bilo kakvog oblika aktivnosti. NO MORE!

.

Priroda se budi pa tako i naši nagoni za socijalizacijom, a omiljeni oblik druženja nam je onaj na plesnom podiju iako plešemo kao epileptični McLovin.

.

Ovog vikenda se održava još jedan u nizu Chewing Gum partyja koje redovito posjećujemo (i s kojih odlazimo posljednji) – točnije u subotu, 30. ožujka s početkom u 22h.

Zašto volimo Chewing Gum? Žurke s jasnim identitetom. Uvijek malo nešto nešto ekstra u vizualnoj prezentaciji. Pozvani DJ-i uvijek znaju svoj posao, prate kako publika diše i imaju najfiniju selekciju koja nas vraća kroz vrijeme kada smo stvarno izdvojili 79 kuna u Intersportu za Nike znojnik za glavu i još petnaestak kuna za Hansaplast flastere – ne obične, već ilustrirane. Hip hop i R&B glazba je na meniju i to zadnjih trideset godina ovih žanrova s naglaskom na onaj period kada su ti se frendice iz srednje još uvijek šminkale kao Amy iz Evanescence. Neće biti Evanescence. Valjda.

Mjesto kriminalnih radnji (pod tim ciljamo na naš već spomenuti kokošji ples) je Boogie klub u Margaretskoj 1 – minutu od glavnog trga, a za milozvučne tonove koji cure iz zvučnika će biti zaduženi DJ Oliver i DJ Kiki B.

Dress code nije obavezan, ali je poželjan – želimo i mi vidjeti neke nasmijane face u baby blue i baby pink kombinacijama, a prolaze i zelena i žuta because the proljeće!

Upad je Ban Jelačić (20) kuna do 00:30, a nakon toga 30 kuna (Ban Jelačić i Juraj Dobrila team-up). Dođi se zabaviti s prijateljima i grliti te davati petice potpunim strancima.

Više informacija pronađi na službenom Facebook eventu, a buduće Chewing Gum projekte ćeš najbrže dobiti u svoj sustav ako zapratiš njihov službeni Facebook fan page ili Instagram profil.

TAGOVIchewing gum izlasci party zagreb

Komentiraj