Glazba

shaq fu

Aside Banners

Ovog ljeta party u Hrvatskoj uz DJ-a… Shaquillea O’Neala?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Najveći DJ na svijetu ili točnije najviši sa svojih 216 cm dolazi na Krk. U novom klubu Diamond kod Malinske 14. srpnja gostuje DJ Diesel, a iza tog imena stoji ni manje ni više nego Shaquille O’Neal, nekad slavni košarkaš, a danas jedan od najvećih zabavljača na svijetu.

Strast prema glazbi pokazivao je od malih nogu, a pogotovo nakon što je kao 14-godišnjak prvi put uživo gledao Public Enemy. Otad je činio sve u misiji da postane DJ – kosio je travu susjeda, šetao pse i skupljao sve što je mogao dok nije uštedio 200 dolara kako bi kupio svoj prvi gramofon u zalagaonici.

Mnogi i ne znaju da je paralelno sa sportskom karijerom Shaq objavio i nekoliko albuma, a prvi pod nazivom ‘Shaq Diesel’, objavljen 1993. godine, prodan je u više od milijun primjeraka i dosegnuo 25. mjesto Billboardove ljestvice. Postao je tada prvi sportaš s platinastim albumom, no prekretnica koja mu je promijenila život dogodila se 2014. kad je posjetio festival Tomorrowland i otkrio elektroničku plesnu glazbu. Već sljedeće godine nastupio je na istom festivalu kao DJ Diesel.

Otada se pod tim imenom pojavljuje na nebrojenim partyjima i festivalima, kao i na vlastitoj seriji događanja Shaq’s Fun House. Njegova kombinacija trapa, EDM-a i hip hopa pokreće obožavatelje diljem svijeta, a sad će to učiniti na Krku, novoj party destinaciji sjevernog Jadrana. Sjajan ambijent kluba Diamond u prirodnom okruženju s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev bit će savršena pozornica za spektakl slavnog gosta.

Shaquille O’Neal je zabavan lik, očekujemo dobru zabavu u Diamondu.

Ulaznice možete pronaći na Entriju.

TAGOVIFestivali glazba ideš van izlasci klub ljeto shaq shaquille o'neal