Glazba

Kakvi smo s gingerima?

Aside Banners

Poznati pjevač na vrhuncu slave već sada planira album koji će izaći nakon njegove smrti

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ed Sheeran je britanski pjevač čije pjesme unazad zadnjih pet do sedam godina sve više postaju odabir za prvi ples na vjenčanjima milenijalaca (i tu se valjda može boriti s Johnom Legendom). Ujedno je i tip koji se zna random pojaviti u kojem filmu ili epizodi serije. Sad polako radi na albumu čiji je simbolizam ipak drugačiji od dosadašnjih albuma jer ga planira izbaciti – poshthumno, prenosi LADbible.

Plan je obznanio u razgovoru s Rolling Stoneom.

Iako nije bio voljan otkrio previše detalja, s javnosti je podijelio kako je u pitanju zbirka od pet albuma čiji će simbolizam biti malo mračniji nego onaj na koji su njegovi fanovi navikli.

Taj posljednji album vidi kao višegodišnji projekt koji završava s mračnim obratom.

“Želim polako napraviti taj album koji će biti “savršeni” ostatak mog života, u koji ću pjesme dodavati tu i tamo”, rekao je Sheeran dodavši “samo neka bude u mojoj oporuci da nakon što umrem, to izađe na vidjelo”.

Lik u svakom slučaju ima neobjavljenih pjesama na pretek, čiju količinu Rolling Stone opisuje “vrtoglavom”. Osim toga riječ je toliko različitih glazbenih stilova da sve ponekad zvuči kao ogromna šala. Što nije.

U svakom slučaju, Sheeran je otkrio da ima pravu riznicu pjesama za svoje nadolazeće “simbolične” albume.

U slučaju da mu se što, nedajbože, dogodi – fanovi su osigurani. Možda bude još koja vjenčana bopčina za Gen Z-ovce, nikad se ne zna.

 

 

TAGOVIed sheeran glazba pjevač posthumni album