Glazba

napokon — i to dva

Aside Banners

Pripremite slušalice, Skrillex se vratio — s dva albuma u dva dana!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Skrillex je zajedno s Fred Againom.. i Four Tetom napravio dosad neviđeno — u Madison Square Gardenu su priredili rave party te potpuno razvalili dom New York Knicksa.

Karte su rasprodali svega dvije minute nakon što su puštene u prodaju, a ovaj trojac je itekako živnuo u posljednje vrijeme. Nerijetko putuju svijetom i traže prostore za DJ setove u zadnji tren, a sve svoje nastupe rasprodaju neviđenim brzinama. I prije nastupa u MSG-u su na svojim Instagram Storiesima najavili besplatan nastup na Times Squareu gdje se okupio ogroman broj ljudi.

Osim Four Tetovog iskustva, Skrillexovog zvjezdanog statusa, tu je i mladenačka, neopterećena energija Fred Againa.. koji je svoj nastup na Boiler Roomu pretvorio u valutu i ogromnu bazu fanova. Kao da je dvojicu starijih kolega Fred probudio i pokazao im da je sve moguće pa tako i spontanost najavljivanja nastupa u Madison Square Gardenu svega par dana prije.

A spontanost se očešala i o Skrileta koji je u njujorškoj dvorani slavio svoj novi album „Quest for Fire”, a onda eto tako/jer se može izbacio i drugi album u 24 sata „Don’t Get Too Close”.

„Quest for Fire” je pun glazbe za velike zvučne sustave.

A „Don’t Get Too Close”? Skrillex ga je sam opisao kao „ne baš glazba za rave koliko je nešto što možete slušati na putu do kuće”.

Oba albuma su pretrpana gostima kao što su Kid Cudi, Justin Bieber, Swae Lee, Missy Elliot, a nisu izostali ni Skrillexovi Avengersi iz Madison Square Gardena (i ostatka globusa) — Fred Again.. i Four Tet.

Ovo će biti jedan glazbeno uniformiran tjedan u našim uredima.

TAGOVIalbum fred again glazba rave Skrillex