Glazba

rich riri

Aside Banners

Rihanna proglašena najbogatijom glazbenicom na svijetu, prešišala čak i Madonnu

Piše , Objavljeno

Rihanna je proglašena najbogatijom glazbenicom na svijetu nakon što je pobijedila žestoku konkurenciju poput Beyoncea i Madonne.

Vjeruje se da je ova pop mašina love “teška” čak 600 milijuna dolara neto koje je uz prodaju albuma i turneja, zaradila i kroz vlastitu kozmetičku liniju Fenty Beauty.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@savagexfenty #june ⚘?

Objavu dijeli Badgalriri (@ririgalbadd)

Prema izvješćima Forbesa, to znači da je njezino bogatstvo nadmašilo i Madonnino, za koju se kaže da je vrijedna 570 milijuna dolara, Celine Dion, koja vrijedi 450 milijuna dolara, pa čak i Beyonce, koji je navodno zaradila 400 milijuna dolara. 

Priče o njenom ogromnom bogatstvu krenule su paralelno s vijestima o novom albumu koji bi trebao izaći ove godine i biti nastavak albuma „Anti“ iz 2016.

Govoreći za The New York Times, nedavno je otkrila nekoliko novih informacija, uključujući i dugovječna nagađanja o tome kako će novi album biti inspiriran reggae glazbom. Također je rekla da još uvijek nema naslova albuma, ali moguće da se jednostavno zove R9 nakon što je fanovi već duže vrijeme bombardiraju pitanjima kada izlazi deveti album.

Bad gal Riri zbilja sve što takne pretvara u zlato tako da ne sumnjamo da će istu stvar napraviti i s ovim albumom, pa makar ga nazvala i R9.

TAGOVIR9 rihanna

Komentiraj