Glazba

Jedna riječ: Rusi!

Aside Banners

Još jedan dokaz da se moramo bojati Rusa

Piše , Objavljeno

Kada pomislimo da smo vidjeli sve, od nekuda ulete Rusi i uvjere nas da još uvijek nismo vidjeli NIŠTA! Novi video spot grupe Little Big je najbolji dokaz tome.

little big

Sve teže i teže se probiti na svjetsku glazbenu scenu samo kvalitetnom glazbom, pa umjetnici, ali i ‘umjetnici’, vrlo često posežu za nekim malo radikalnijim načinima promocije. Tek što se malo smirila pomama za Bad Motherfuckerom, iz Rusije nam dolazi nova poslastica.

I premda je glazbeno, ali i vizualno mnogo lošiji od kolega iz Biting Elbowsa, Little Big svojim adutima smatra ono po čemu je moderna Rusija danas najpoznatija: trash odjeća, politička nekorektnost, bezizlaznost i mladenačka depresija, jezivost i hektolitri votke. O samoj grupi, koju po svemu sudeći sačinjavaju jedan klasično spaljeni Rus i dvije patuljčine (i vjerojatno barem jedan producent odgovoran za totalno trash dance-folk glazbenu podlogu), se ne zna mnogo, ali već ih nazivaju ruskim pandanom južnoafričkog Die Antwoorda, i to sa potpunim pravom. Stoga, bez mnogo priče, predstavljamo vam Everyday I’m drinking!

Upozorenje: ovaj spot nije za svakoga, a pogotovo ne za one mlađe od 18 godina!

TAGOVIeveryday i'm drinking little big rusija video

Komentiraj