Glazba

Pobijedio

Aside Banners

Slavni britanski reper savršeno odgovorio na glasine o razvodu (ili “Gola žena u kadi”)

Piše , Objavljeno

Britanski reper/pjevač Professor Green se povlači kroz otočke medije zahvaljujući navodnom razvodu braka. On i njegova (još uvijek) supruga su savršeno demantirali medijske navode uz nekoliko fotografija na Instagramu.

Instagram je postao najvažniji uvid u život slavnih osoba jer Facebook i Twitter profile slavnih osoba često vode press stručnjaci, a na Instagramu se jednostavno vidi autentičnost osobe – bez obzira tko ona bila.

Professor Green je stopalima prekrio grudi svoje žene, a tako sigurno ne izgleda par koji se razvodi. Toliko pjene u kadi nema nitko tko nije zaljubljen.

#bathfortwo #merelysavinghermodesty #couldibeanypaler

A photo posted by Stephen Manderson (@professorgreen) on

On i Millie Mackintosh su se vjenčali 2013. godine, a čini se kako ljubav još uvijek traje. Professor Green je ponudio objašnjenje zašto ga se ne može često vidjeti u javnosti s Millie.

“Ne volim da mi guraju kameru u facu čitavo vrijeme, a želim i nju poštedjeti toga.”

Tko je Profesor Green

Professor Green je davne 2008. godine osvojio JumpOff Myspace natjecanje u battle rapu (zajedno s nagradom od 50 tisuća funti) i nakon toga je bio na turneji s Lily Allen. Izdao je tri uspješna albuma, brdo kvalitetnih singlova na kojima je surađivao s ostalim poznatim glazbenicima kao što su Maverick Sabre, Emeli Sande, Lily allen itd.

Posebno nas je oduševila njegova modna suradnja s Pumom gdje se nije previše isticalo njegovo ime već je maskota kolekcije bila Honey Badger. Zašto Honey Badger? Honey Badger don’t give a shit.

Nakon dvije godine Puma je prekinula suradnju s Greenom zbog njegovog sukoba sa zakonom – vožnje pod utjecajem alkohola i pokušaja da izbjegne dugu ruku pravde. Suza nam krene kad se sjetimo Honey Badgera.

Screenshot_16

TAGOVIbrak grime guzice hip hop Instagram maverick sabre professor green rap razvod sise

Komentiraj